Έγκυος κατέρρευσε ενώ έφευγε για το μαιευτήριο - την ξεγέννησε ο άντρας της

Έγκυος κατέρρευσε ενώ έφευγε για το μαιευτήριο - την ξεγέννησε ο άντρας της

Ένας από τους μεγαλύτερους φόβους μιας εγκύου είναι μη τυχόν και δεν προλάβει να πάει στο μαιευτήριο πριν σπάσουν τα νερά. Βέβαια, οι προγραμματισμένες γέννες έχουν ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο, αλλά για όσες δεν ανήκουν σ’ αυτήν την κατηγορία, η αγωνία δεν φεύγει μέχρι να φτάσουν στο μαιευτήριο.

Κάπως έτσι, η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Dawayne Smoot βρέθηκε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα λίγο πριν την εξώπορτα, την ώρα που έφευγαν για το μαιευτήριο. Η μεγάλη στιγμή τους είχε προλάβει και δεν υπήρχε γυρισμός. Ο 26χρονος αθλητής έπρεπε να ξεγεννήσει τη γυναίκα του στο χολ. Κάλεσε αμέσως τα επείγοντα και ανέλαβε δράση, ώσπου κράτησαν στα χέρια τους την υπέροχη κορούλα τους.

«Ήταν η πιο τρομακτική εμπειρία της ζωής μου», έγραψε ο ευτυχής μπαμπάς, «Εδώ και 9 μήνες περιμέναμε πώς και πώς την κορούλα μας, το δεύτερο παιδί μας, αλλά τίποτα δεν μπορούσε να μας προετοιμάσει γι’ αυτό που ζήσαμε».

«Ευτυχώς», συνέχισε απευθυνόμενος στη σύζυγό του, «βλέποντας εσένα να είσαι τόσο ήρεμη και ψύχραιμη, ένιωσα αμέσως ότι όλα θα πάνε καλά. Σ’ ευχαριστώ που είσαι τόσο δυνατή, μια αληθινή μαχήτρια».

Η σύζυγός του από τη μεριά της τον ευχαρίστησε δημόσια που είχε το θάρρος να βγάλει εις πέρας τη γέννα με τις ξεκάθαρες και ακριβείς οδηγίες του τηλεφωνητή στα επείγοντα.

Πηγή: people.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v