Μπαμπάς συγκεντρώνει χρήματα για καρκινοπαθή παιδιά στη μνήμη της κόρης του

Μπαμπάς συγκεντρώνει χρήματα για καρκινοπαθή παιδιά στη μνήμη της κόρης του

Όταν έχασε την μόλις 8 μηνών Azaylia από μια μορφή καρκίνου του εγκεφάλου, ο Ashlay Cain ήταν συντετριμμένος. Τώρα, τρέχει για να συγκεντρώσει τα χρήματα που θα σώσουν τη ζωή άλλων παιδιών με την ίδια πάθηση που του στέρησε το δικό του, γλυτώνοντας παράλληλα τους δικούς τους από τον πόνο που ένιωσε εκείνος.

Πρόσφατα, κατάφερε να συγκεντρώσει 36.000 ευρώ για να χρηματοδοτήσει τη θεραπεία ενός παιδιού με σπάνια και άκρως επιθετική μορφή λευχαιμίας. Είναι το μισό περίπου ποσό που θα χρειαστεί ο μικρός Alexander Josephs για να λάβει την πειραματική θεραπεία που θα του δώσει ελπίδα για ζωή.

Για την τιτάνια προσπάθειά του – έτρεξε 41 χιλιόμετρα – και τη στήριξη που δέχτηκε, ο περήφανος μπαμπάς έγραψε στα social media: «Ευχαριστώ όλους όσους με βοήθησαν. Τον αδερφό και τον ξάδερφό μου που έτρεξαν δίπλα μου, τους φίλους και συγγενείς που έτρεξαν μαζί μας για λίγα έστω μέτρα, τον κόσμο που μας ενθάρρυνε από τα σπίτια και τα αυτοκίνητά του και όλους όσους συνεισέφεραν οικονομικά στον ιερό σκοπό μας. Είμαστε περήφανοι για την προσπάθειά μας και δεν θα σταματήσουμε να παλεύουμε για αυτά τα παιδιά. Azaylia ομόρφυνες τη ζωή μου όσο τίποτε για 8 μήνες και με έκανες καλύτερο άνθρωπο για την υπόλοιπη ζωή μου. Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθες και ευγνωμονώ τον Θεό που με επέλεξε να είμαι πατέρας σου».

Ο μικρός Alexander έχει ήδη υποβληθεί σε δύο δύσκολες εγχειρήσεις και τώρα η οικογένειά του προσπαθεί να συγκεντρώσει όσα χρήματα χρειάζονται για μια πρωτοποριακή ανοσοθεραπεία που θα λάβει χώρα στη Γερμανία. Δυστυχώς, η έρευνα για την ανοσοθεραπεία δεν έχει προχωρήσει στη Βρετανία όσο στη Γερμανία, στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία κι έτσι ο μικρός πρέπει να ξενιτευτεί με το κόστος να μεγαλώνει κατά πολύ.

«Το μέλλον μας προκαλεί τρόμο», λέει η μαμά του παιδιού, «αλλά κρατάμε την ελπίδα μας ζωντανή γιατί ο γιος μας έχει δείξει ότι είναι μαχητής».

Ευτυχώς, την ελπίδα αυτή την τροφοδοτούν και άνθρωποι σαν τον Ashley Cain που ξέρει από πρώτο χέρι πως είναι να παλεύει το παιδί σου με τον καρκίνο. Ο χαμός της κόρης του, έκανε εκείνον και τη γυναίκα του να συστήσουν ένα ίδρυμα με το όνομά της μέσω του οποίου προσπαθούν να βοηθήσουν άλλα παιδιά που δίνουν τον αγώνα που, δυστυχώς, έχασε εκείνη.

«Η κόρη μας μας ενέπνευσε να στηρίξουμε τους γονείς σε όλον τον κόσμο που περνάνε την ίδια δοκιμασία και να τους εμπνεύσουμε με τη σειρά μας να μην το βάζουν κάτω όσο δύσκολο και αν είναι», λένε οι γονείς της αδικοχαμένης Azaylia.

Πηγή: mirror.co.uk

v