Χανιά: είπαν τα κάλαντα για να βοηθήσουν συμμαθήτριά τους με πρόβλημα υγείας

Χανιά: είπαν τα κάλαντα για να βοηθήσουν συμμαθήτριά τους με πρόβλημα υγείας

Όπως διαβάζουμε στα Χανιώτικα Νέα, μια ξεχωριστή δράση αλληλεγγύης πραγματοποίησαν την παραμονή των Χριστουγέννων μαθητές του 4ου ΓΕΛ που είπαν τα κάλαντα για την στήριξη της Δήμητρας, της συμμαθήτριας τους που αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Οι μαθητές είπαν τα κάλαντα στην Αντιπεριφέρεια Χανίων αλλά και στα δημοσιογραφικά γραφεία των Χανιώτικων νέων στην οδό Μπουνιαλή και συγκέντρωσαν χρήματα για καλό σκοπό.

Όπως ανέφερε η εκπαιδευτικός Βίκυ Κόλλια, «τραγουδάμε για την Δήμητρα. Είναι μια αυθόρμητη δράση αγάπης από τους συμμαθητές της στο 4ο ΓΕΛ Αμπεριάς. Η Δήμητρα αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Ογκολογικό νοσοκομείο Παίδων “Ελπίδα” στην Αθήνα, καθώς αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που χρειάζεται και αιματολογική υποστήριξη. Το σχολείο μας έκανε ό,τι μπορούσε και θα κάνει ό,τι χρειαστεί και στη συνέχεια. Φέτος η Δήμητρα λείπει σε όλους εμάς. Λείπει από τον Μάιο. Είναι μόνη της σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου υπό ειδικές συνθήκες υγιεινής. Και αυτές τις ημέρες θα αρχίσει και τις διαδικασίες μεταμόσχευσης μυελού και χημειοθεραπειών».

«Πιστεύω ότι με την προσευχή τους και την αγάπη τους, τα παιδιά θα καταφέρουν να πάρουν στην Δήμητρα ένα δώρο, το μπουφάν των ονείρων της. Οι Χανιώτες ανταποκρίνονται στη συγκεκριμένη δράση μας και μας αγκάλιασαν με πολύ αγάπη όπου πήγαμε», επεσήμανε η κα Κόλλια.

Πηγή: haniotika-nea.gr

v