Ξέχασαν 4χρονη κλειδωμένη σε σχολικό λεωφορείο για 7 ώρες – έξω είχε χιονιά!

Ξέχασαν 4χρονη κλειδωμένη σε σχολικό λεωφορείο για 7 ώρες – έξω είχε χιονιά!

Ένα απαράδεκτο περιστατικό αμέλειας αναστάτωσε δύο γονείς από το Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης που έμαθαν τελευταίοι ότι το 4χρονο κοριτσάκι τους είχε παραμείνει κλειδωμένο στο λεωφορείο του βρεφονηπιακού σταθμού επί 7 ολόκληρες ώρες, ενώ έξω επικρατούσε χιονιάς!

Η 4χρονη Makyia Artis μπήκε στο λεωφορείο του παιδικού σταθμού όπου πηγαίνει κάθε μέρα γύρω στις 9.15 το πρωί της προηγούμενης Παρασκευής. Σύμφωνα με την ίδια, ένιωθε πολύ κουρασμένη και ζήτησε την άδεια να ξεκουραστεί ξαπλώνοντας στο πίσω μέρος του βαν μέχρι να φτάσει στον προορισμό της.

Δυστυχώς, το παιδί αποκοιμήθηκε και ο υπεύθυνος συνοδός ξέχασε το παιδί, όπως ξέχασε να ελέγξει ότι όλα τα παιδιά είναι παρόντα πριν μπούνε στις τάξεις. Ταυτόχρονα, ο οδηγός ξέχασε να τσεκάρει σχολαστικά πριν φύγει και κλειδώσει. Έτσι, η μικρή καταγράφηκε απλώς ως απούσα από τους δασκάλους της οι οποίοι δεν γνώριζαν το λόγο που δεν είχε έρθει.

Τελικά, το παιδί βρέθηκε να παλεύει να βρει λίγη ζεστασιά μέσα στο παγωμένο λεωφορείο γύρω στις 16.15 το απόγευμα. Ευτυχώς, δεν είχε υποστεί υποθερμία ούτε κάποια άλλη επιπλοκή από το βαρύ κρύο που επικρατούσε στην περιοχή.

«Το λεωφορείο είχε καλυφθεί με χιόνι και το φως που έμπαινε από τα παράθυρα ήταν ελάχιστο, και το παιδί πέρασε 7 ώρες κουλουριασμένο σε ένα κρύο δερμάτινο κάθισμα», δήλωσε αγανακτισμένη η γιαγιά της μικρής.

Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του παιδικού σταθμού ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές, ζήτησαν συγνώμη από τους δύο γονείς και υποσχέθηκαν δημοσίως ότι θα κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους ώστε να μην επαναληφθεί ένα τέτοιο τραγικό περιστατικό ποτέ.

Όσο για τον οδηγό του λεωφορείου και τον συνοδό, απολύθηκαν και οι δύο την ίδια κιόλας μέρα.

Πηγή: cafemom.com

v