Μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές με τον σύντροφό μου αν παίρνω αντισυλληπτικά;

Μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές με τον σύντροφό μου αν παίρνω αντισυλληπτικά;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Η γυναικολόγος μου σύστησε να χρησιμοποιήσω το αντισυλληπτικό nuvaring για κάποιες κύστες που μου βρήκε … Εφόσον το χρησιμοποιώ όπως μου είπε, δηλαδή από την πρώτη μέρα περιόδου, με καλύπτει για να έχουμε ελεύθερες έπαθες με τον σύντροφο μου;
Απάντηση:

Εφόσον σας το ζήτησε ο γυναικολόγος σας και κάνετε σωστή χρήση, δεν πρέπει να ανησυχείτε για εγκυμοσύνη. Ή πιθανότητα είναι πάρα πολύ μικρή.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v