Γέννησε 2 φορές δίδυμα σε 3 χρόνια: είναι τρέλα να έχεις 4 παιδιά κάτω των 5

Γέννησε 2 φορές δίδυμα σε 3 χρόνια: είναι τρέλα να έχεις 4 παιδιά κάτω των 5

Η 28χρονη μητέρα δύο δίδυμων αγοριών, αποφάσισε να κάνει ακόμα ένα μωράκι όταν οι γιοι της ήταν 2 ετών. Ωστόσο, δεν ξαφνιάστηκε όταν έμαθε πως και στη δεύτερη εγκυμοσύνη της περιμένει πάλι δύο μωράκια αφού τόσο η δική της οικογένεια όσο και η οικογένεια του άντρα της, έχουν… προϊστορία στα δίδυμα!

Μάλιστα, παραδέχτηκε πως όλα της τα νεογέννητα ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» ενώ πλέον απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει με τα παιδιά της. Όμως, ο πρώτος χρόνος με 4 παιδιά κάτω των 5 ετών δεν ήταν εύκολος!

Πριν βγει από το σπίτι, ακόμα και για μια σύντομη βόλτα, προετοιμάζεται αρκετή ώρα και κουβαλάει μαζί της τσάντες με δεύτερες αλλαξιές, πάνες, παιχνίδια, κολατσιό και μπιμπερό. Πλέον νιώθει πως όλα κυλούν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή, αλλά ομολογεί ότι η αρχή ήταν δύσκολη. 

Τους πρώτους μήνες ξυπνούσε πολλές φορές μέσα στη νύχτα για να ταΐσει και να αλλάξει τα νεογέννητα, ενώ στις 6 είχε κανονικό εγερτήριο αφού τα δίδυμα αγοράκια της ξυπνούσαν έτοιμα για… δράση. Στις 8 το πρωί, μάλιστα, έπρεπε να είναι έτοιμα είτε για τον παιδικό, είτε για βόλτα, είτε για το μάθημα κολύμβησης. Ακόμα κι όταν έμεναν σπίτι, όμως, ήθελαν κοντά τους την μαμά τους για παιχνίδι ή παραμύθια. 

Η υπόλοιπη μέρα κυλάει κάπως έτσι για την νεαρή μαμά. Από τη μία να τρέχει για τις ανάγκες των νεογέννητων διδύμων, κι από την άλλη να ασχολείται με τα δύο νήπια που ζητούσαν αποκλειστικότητα. Στις 6 το απόγευμα, τα παιδιά ήταν στο κρεβάτι τους και οι γονείς έβρισκαν λίγο χρόνο να ξεκουραστούν και να προετοιμαστούν για την επόμενη μέρα. 



«Η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη και κουραστική αλλά ευτυχώς οι μεγαλύτεροι γιοι μου προσαρμόστηκαν όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα αδελφάκια τους. Το 2022 θα είναι σίγουρα πιο ξεκούραστο, αφού πλέον όλα δουλεύουν ρολόι στην οικογένειά μας» λέει η Gabby και συμπληρώνει: 

«Η οικογένειά μου είναι και θα είναι το νούμερο ένα για μένα. Θέλω να γίνω η καλύτερη μαμά - να είμαι πιο συμπονετική, πιο παρούσα, πιο υπομονετική και με περισσότερη κατανόηση. Θα ρίξω τους ρυθμούς μου και θα προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε στιγμή που περνάω με τα παιδιά». 

Πηγή: 7news.com.au

v