Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να καταψύξω τα ωάριά μου;

Ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να καταψύξω τα ωάριά μου;

Ερώτηση:
Γεια σας. Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων. Ποια είναι διαδικασία και ποια είναι η καλύτερη ηλικία για να γίνει;
Απάντηση:

Θα σας απαντήσω μεταφορικά. Η καλύτερη ηλικία είναι η περσινή. Όπως καταλαβαίνετε όσο νεότερη κάνετε την κρυοδιατήρησή τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα. 

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v