6χρονος ήρωας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο για να σώσει την αδερφούλα του

6χρονος ήρωας χτυπήθηκε από αυτοκίνητο για να σώσει την αδερφούλα του

O δεσμός που ενώνει τα αδέρφια μεταξύ τους είναι πολύ δυνατός και ξεχωριστός. Ένα 6χρονο αγοράκι από την Αλαμπάμα, το απέδειξε όταν διακινδύνευσε τη ζωή του προκειμένου να σώσει τη δίχρονη αδερφούλα του, η οποία πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο.

Στην προσπάθειά του να τη σώσει, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο. Ευτυχώς, όμως, δεν έπαθε κάτι σοβαρό και το μόνο που είχε ήταν λίγες γρατζουνιές - παράσημα της ηρωικής του πράξης.

«Ο Kayden σταμάτησε αυτό που έκανε και πήδηξε μπροστά από την αδερφή του, σπρώχνοντάς την. Την έσωσε», δήλωσε η θεία του Kendra Nettles, ενώ η μητέρα του τον αποκαλεί ήρωα για τη γενναία του πράξη.

Η θεία του Kayden δήλωσε ότι όλη η οικογένεια είναι απλά χαρούμενη που είναι καλά και δεν κρατάει καμία κακία στην οδηγό. «Δεν ήταν δικό της λάθος. Είμαστε  ευγνώμονες που σταμάτησε  για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι εντάξει με αυτόν και με εμάς».

Ο Kayden μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του κάνουν μερικά ράμματα, αλλά κατά τα άλλα είναι μια χαρά. Μάλιστα, όταν επέστρεψε στο σπίτι φόρεσε με υπερηφάνεια τη στολή του Superman, ικανοποιημένος που έσωσε την αγαπημένη του αδερφή.

Πηγή: wsfa.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v