Γίνε μοδάτη μαμά - ιδέες styling για μαμάδες

Γίνε μοδάτη μαμά - ιδέες styling για μαμάδες

Μαμάδες, ψάχνετε συμβουλές για το τι να φορέσετε αυτή τη σεζόν; Πώς μπορείτε να κάνετε την γκαρνταρόμπα σας να φαίνεται πιο αριστοκρατική και κομψή; Στη συνέχεια, διαβάστε γιατί εδώ είναι μια ανάρτηση ιστολογίου που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι να φορέσετε. Ένας τρόπος με τον οποίο οι fashionistas μπορούν να προσθέσουν κομψότητα είναι να υιοθετήσουν ένα ιταλικό στυλ.

Ποια είναι τα πιο μοδάτα αντικείμενα για τις μαμάδες;

Αν θέλετε να είστε ακριβώς όπως τα μοντέλα της πασαρέλας και ταυτόχρονα να φαίνεστε κομψή, τότε παρακολουθήστε τις τάσεις στην Ιταλία και εφαρμόστε τις στη δική σας γκαρνταρόμπα. Οι Ιταλίδες έχουν εξαιρετική αίσθηση της μόδας και συνήθως αφιερώνουν πολύ χρόνο στο να σκέφτονται τι θα φορέσουν. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι φαίνεστε υπέροχη όλη την ώρα.

Οι γυναίκες στην Ιταλία δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ένα κλασικό ζευγάρι μαύρες γόβες, μια δερμάτινη τσάντα και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Κάθε φορά που βγαίνετε έξω, θα πρέπει να φροντίζετε να έχετε αυτά τα αντικείμενα μαζί σας. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα από όσα μπορείτε να κάνετε για να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Για παράδειγμα, οι Ιταλίδες φορούν συνεχώς μαργαριταρένια κολιέ και χρυσά βραχιόλια. Τους αρέσει να ταιριάζουν αυτά τα αξεσουάρ με τα ρούχα τους. Η ιταλικη γυναικεια μοδα χαρακτηρίζεται επίσης από την τάση τους να φορούν παντελόνια, τα οποία συνήθως φοριούνται με μια μακριά ζακέτα από λεπτό μαλλί.

Εάν θέλετε να είστε πραγματικά μοντέρνοι και ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις, τότε δεν πρέπει να εστιάσετε μόνο στην ιταλική μόδα. Στο https://modivo.gr/ μπορείτε να βρείτε διακοσμητικά αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη Βενετία και το Μιλάνο.

Τα σκουλαρίκια από βενετσιάνικο κρύσταλλο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς μπορείτε να κάνετε την εμφάνισή σας να ξεχωρίζει. Οι γυναίκες στην Ιταλία λατρεύουν να φορούν αυτά τα σκουλαρίκια με ένα ζευγάρι στιλέτα ύψους πέντε ιντσών. Από την άλλη, τα ιταλικά γυαλιά ηλίου είναι πάντα στη μόδα γιατί αυτό το αξεσουάρ είναι εξαιρετικά ευέλικτο και οι γυναίκες τα φορούν σχεδόν με κάθε ντύσιμο. Μπορείτε να τα ταιριάξετε με ένα τζιν, ένα κολάν και ένα πουκάμισο ή μπορείτε να τα φορέσετε και για να πάτε στο clubbing.

Γιατί είναι σημαντικό να ανανεώνετε τακτικά την γκαρνταρόμπα σας ακόμα κι αν είστε μητέρα;

Οι περισσότερες γυναίκες αρχίζουν να ενδιαφέρονται για τη μόδα πριν παντρευτούν και κάνουν παιδιά. Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες καταλαβαίνουν ότι το να έχεις οικογένεια δεν αποτελεί δικαιολογία για να εγκαταλείψεις την αίσθηση του στυλ σου. Αν θέλεις να είσαι της μόδας, τότε θα πρέπει να προσέξεις τις λεπτομέρειες. Μπορεί να χρειαστεί να φορέσετε μεγαλύτερα ρούχα από ό,τι φορούσατε πριν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχείτε, εφόσον μπορείτε να βρείτε τα σωστά αντικείμενα.

Για παράδειγμα, τα υπερμεγέθη μπλουζάκια και τα παντελόνια μπορούν να σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας επειδή είναι εξαιρετικά ευέλικτα και άνετα. Οι γυναίκες στη Βενετία της Ιταλίας φορούν συχνά σακάκια με μεγάλα μανίκια και παντελόνια που είναι πολύ μεγαλύτερα από το τυπικό μέγεθος. Όσον αφορά τα παπούτσια, θα θελήσετε να προσθέσετε μερικά τακούνια γιατί θα σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Επιπλέον, τα αξεσουάρ που αρέσουν στις γυναίκες στην Ιταλία είναι πολύ όμορφα και κομψά.

Το ιταλικό στυλ που υιοθετούν πολλές γυναίκες είναι μια υπέροχη τάση που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις από το πλήθος. Θεωρούν τη μόδα τόσο σημαντική που αφιερώνουν τουλάχιστον τόσο χρόνο σε αυτήν όσο και στην οικογένεια. Λοιπόν, κυρίες, προμηθευτείτε ένα ζευγάρι μαύρες γόβες και μια oversized ζακέτα και θα δείχνετε αμέσως πιο κομψή από τις συνομήλικές σας.

v