Με τον σύντροφό μου παίρνουμε βαριά αντιβίωση - πότε να προσπαθήσουμε για μωρό;

Με τον σύντροφό μου παίρνουμε βαριά αντιβίωση - πότε να προσπαθήσουμε για μωρό;

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Με τον σύντροφό μου θέλουμε να προσπαθήσουμε για μωράκι όμως πριν λίγες μέρες αρρωστήσαμε και χρειάστηκε να λάβουμε αντιβίωση (Augmentin 875mg/125mg). Ολοκληρώσαμε τη θεραπεία χθες. Μετά από πόσο καιρό μπορούμε να προσπαθήσουμε ώστε να μην υπάρχει θέμα με την αντιβίωση που λάβαμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Απάντηση:

Από τη στιγμή που τελειώσατε την αντιβίωση μπορείτε να ξεκινήσετε τις προσπάθειες για παιδί το συντομότερο δηλαδή με την επόμενη έναρξη του κύκλου.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v