Της είπαν ότι δεν θα γίνει ποτέ μαμά, αλλά σήμερα έχει 2 υπέροχα παιδιά!

Της είπαν ότι δεν θα γίνει ποτέ μαμά, αλλά σήμερα έχει 2 υπέροχα παιδιά!

Μια γυναίκα με δύο μήτρες κατάφερε να μείνει έγκυος, παρά το γεγονός ότι οι γιατροί τής είχαν πει ότι δεν θα μπορέσει να αποκτήσει δικά της παιδιά. Σήμερα, είναι μια ευτυχισμένη μανούλα και μοιράστηκε την απίθανη ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Caroline θυμάται ότι στο πρώτο της ραντεβού με την γυναικολόγο, όταν ήταν 18 ετών, ανακάλυψε πως έχει δύο μήτρες. «Εξαιτίας αυτού, η γιατρός μου μού είπε ότι δεν θα μπορούσα να μείνω έγκυος», δήλωσε.

Ωστόσο, 12 χρόνια αργότερα, η Caroline κατάφερε να μείνει έγκυος με φυσικό τρόπο, στο πρώτο της παιδάκι την Josie. «Η εγκυμοσύνη, η γέννα... τα πάντα ήταν φυσιολογικά. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα», είπε.

Σε συνέχεια του βίντεο, αποκάλυψε ότι 6 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, έμεινε έγκυος στον γιο της Βrooks - μόνο που αυτή τη φορά συνέβη στην άλλη μήτρα.

Το βίντεο της Caroline συγκέντρωσε χιλιάδες αντιδράσεις, ενώ πολλοί χρήστες είχαν απορίες σχετικά την κατάστασή της και με το πώς ζει καθημερινά.

@marycaroline91 True Life - I have two uteruses. Also please ignore the banana pancake in my hair. #mom #mybodydifferent #storytime #RufflesOwnYourRidges #uterusowner ♬ original sound - Caroline

Πηγή: thesun.co.uk

v