Έχω ασυνήθιστη καθυστέρηση - μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού;

Έχω ασυνήθιστη καθυστέρηση - μπορεί να οφείλεται στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού;

Ερώτηση:
Πριν από 14 μέρες έκανα τη 2η δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού (Pfizer). Έπρεπε να αδιαθετήσω την 1/1/2022, αλλά δεν αδιαθέτησα. Υπάρχει περίπτωση η καθυστέρηση να οφείλεται στο εμβόλιο; Γενικά έχω σταθερό κύκλο με αποκλίσεις 1-2 μέρες το πολύ. Ευχαριστώ!
Απάντηση:

Μία καθυστέρηση της περιόδου μπορεί να οφείλεται σε στρες, ορμονικούς μηχανισμούς ακόμα και στο εμβόλιο. Χρειάζεται διερεύνηση με υπέρηχο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v