Μετά από 16 αποβολές σε 20 χρόνια απόκτησε δίδυμα με έναν απίστευτο τρόπο!

Μετά από 16 αποβολές σε 20 χρόνια απόκτησε δίδυμα με έναν απίστευτο τρόπο!

Η 38χρονη Emma White γέννησε την πρωτότοκη κορούλα της πριν από 12 χρόνια και είχε αποφασίσει ότι δεν θα ξαναπροσπαθήσει για παιδί εξαιτίας της ταλαιπωρίας που είχε υποστεί με αλλεπάλληλες αποβολές.

Ώσπου γνώρισε τον σημερινό σύζυγό της και σκέφτηκε ότι θα της άρεσε να ξαναγίνει μαμά. «Όταν γνώρισα τον Joe», λέει η Emma, «μου είπε πως θέλει παιδιά κι εγώ του είπα όχι. Ήμουν όμως τόσο ευτυχισμένη μαζί του που το ξανασκέφτηκα και αρχίσαμε να προσπαθούμε».

Δυστυχώς, είχε δίκιο για τις αρχικές της επιφυλάξεις, αφού η μοίρα χτύπησε το ζευγάρι με 3 διαδοχικές αποβολές, η τελευταία σε δίδυμα. Μετά από όλα αυτά, η Emma ανακοίνωσε στον Joe πώς δεν θα παιδευτεί άλλο και εκείνος έδειξε κατανόηση.

Λίγο καιρό μετά, εντελώς τυχαία, έμεινε και πάλι έγκυος. Εντρομη για το τι θα μπορούσε να συμβεί αυτή τη φορά, η Emma είχε διαρκώς τον νου της για περίεργα συμπτώματα. Όταν παρατήρησε έντονη αιμορραγία ήταν σίγουρη ότι απέβαλε και πάλι. Τελικά, όχι μόνο δεν είχε αποβάλλει, αλλά περίμενε 4δυμα!

Το ζευγάρι έμεινε εμβρόντητο, αλλά υποδέχτηκε τα νέα με χαρά. Μια νέα αιμορραγία οδήγησε την Emma και πάλι στο νοσοκομείο όπου της είπαν ότι η εγκυμοσύνη της είχε τερματιστεί από μόνη της.

Αν και συνηθισμένη από τέτοιες γνωματεύσεις, η Emma ένιωθε ότι κάτι πάει λάθος. Μια νύχτα είδε στον ύπνο της τον παππού της να της λέει ότι είναι ακόμη έγκυος και αποφάσισε να το διαπιστώσει. «Πρέπει να με πήραν για τρελή στο νοσοκομείο», θυμάται, «γιατί μπήκα φωνάζοντας είμαι ακόμη έγκυος, το είδα στο όνειρό μου!».

Και ήταν αλήθεια. Ο νέος υπέρηχος έδειξε ότι από τα 4 έμβρυα που θεωρήθηκε ότι έχουν πεθάνει και απορροφηθεί από το σώμα της εγκύου, τα δύο είχαν «κρυφτεί» αρχικά, αλλά κατόπιν συνέχισαν να μεγαλώνουν στην κοιλιά της Emma. Πρόκειται για ένα σπάνιο φαινόμενο που συμβαίνει σε δίδυμες κυήσεις και στην περίπτωση της 38χρονης συνέβη δύο φορές ταυτόχρονα, αφού κυοφορούσε 2 σετ διδύμων.

Από εκεί κι έπειτα, η εγκυμοσύνη κύλησε πολύ ομαλά και η Emma έφερε στη ζωή δύο υπέροχα κοριτσάκια την Aurora Azalea και την Ophelia.

«Λατρεύω να μεγαλώνω διδυμα», λέει η πανευτυχής μαμά, «νιώθω ότι βιώσα ένα θαύμα και θέλω όλες οι μαμάδες που ταλαιπωρούνται με συνεχείς αποβολές και τρέμουν κάθε φορά που μένουν έγκυες, να μην χάνουν τις ελπίδες τους».

Πηγή: mirror.co.uk

v