Το δέσιμο σαλπίγγων και ο καυτηριασμός φαίνεται στον υπέρηχο;

Το δέσιμο σαλπίγγων και ο καυτηριασμός φαίνεται στον υπέρηχο;

Ερώτηση:
Αν έχει γίνει δέσιμο σαλπίγγων και καυτηριασμός, μπορεί αυτό να φανεί στον υπέρηχο; Αν ναι, πόσες μέρες μετά την καισαρική φαίνεται;
Απάντηση:

Όχι, το δέσιμο των σαλπιγγών δεν φαίνεται υπερηχογραφικά. Ίσως το δείξει ένα υπερηχογράφημα με ενδομήτρια έγχυση φυσιολογικού όρου, αλλά και πάλι, δεν είναι τόσο ακριβές όσο η υστεροσαλπιγγογραφία.

O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v