Μαμά έφτιαξε κουζινούλα στην 19 μηνών κόρη της για να την μάθει να μαγειρεύει

Μαμά έφτιαξε κουζινούλα στην 19 μηνών κόρη της για να την μάθει να μαγειρεύει

Μια μαμά ενθαρρύνει την 19 μηνών κορούλα της να μαγειρεύει και να καθαρίζει, έτσι ώστε να γίνει ανεξάρτητη από μικρή ηλικία. Μάλιστα, για να πετύχει τον στόχο της και να βοηθήσει τη μικρούλα της, τής έφτιαξε δική της κουζίνα -μινιατούρα, η οποία είναι απόλυτα λειτουργική.

Σ' ένα βίντεο στο TikTok, η μαμά δείχνει την κορούλα της να καθαρίζει μια μπανάνα λέγοντας: «Τα παιδιά θέλουν να αποκτήσουν έλεγχο του σώματός τους. Επιπλέον τους αρέσει να μιμούνται εμάς τους ενήλικες. Τα παιδιά είναι απίστευτα ικανά και αν τους δείξουμε μόνο μερικές φορές πώς να δημιουργούν τα δικά τους φαγητά, θα ενδιαφερθούν και με το παραπάνω και θα τα φτιάχνουν μόνα τους»

Θέλοντας να υποστηρίξει τη γνώμη της έδειξε και άλλα πλάνα της 19 μηνών κόρης της, η οποία πλένει μια σαλάτα και τη βάζει στο μπλέντερ!

Η μητέρα της περήφανη, όσο η κόρη της φτιάχνει smoothie, λέει «Αναπτύσσει τις κινητικές της δεξιότητες, μαθαίνει να λύνει προβλήματα και αποκτά αυτοπεποίθηση. Το περιβάλλον της είναι έτσι διαμορφωμένο που της επιτρέπει να κάνει όσα θέλει. Αν κάνει κάποιο λάθος δεν πειράζει. Πάντα θα υπάρχει κάποιος να την καθοδηγήσει».

Πολλοί γονείς συγχάρηκαν τη μητέρα για αυτή την μέθοδο ανατροφής της κόρης της, αλλά δεν έλλειψαν και τα αρνητικά σχόλια καθώς πολλοί προβληματίστηκαν λόγω της ηλικίας του παιδιού.

Πηγή: thesun.co.uk

v