Έκανα 3μηνη διακοπή της περιόδου αλλά έχω καφέ εκκρίσεις. Τι μπορεί να είναι;

Έκανα 3μηνη διακοπή της περιόδου αλλά έχω καφέ εκκρίσεις. Τι μπορεί να είναι;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Πριν από 3 μήνες έκανα λαπαροσκόπηση για αφαίρεση ενδομητριώματος. Στη συνέχεια ο γιατρός μου είπε να κάνω μια ένεση για 3μηνη διακοπή της περιόδου. Ωστόσο εδώ και 3 μέρες παρατηρώ καφέ παχύρρευστες εκκρίσεις. Μου είπε να μην ανησυχώ. Ωστόσο έχω αμφιβολίες για το λόγο ύπαρξης τους και αναρωτιέμαι και για τη διάρκεια τους. Τι μπορεί να είναι;
Απάντηση:

Ο γιατρός σας που σας παρακολουθεί και έχει κάνει τις κατάλληλες εξετάσεις, υπερηχογραφήματα και λοιπά, μπορεί να σας πει πολύ πιο υπεύθυνα από ότι οποιοσδήποτε άλλος ότι δεν πρέπει να ανησυχείτε. Για να μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε θα έπρεπε να σας εξετάσουμε πρώτα.

O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v