Είχαμε ένα ατύχημα με τον σύντροφό μου και έσπασε το προφυλακτικό; Θα μείνω έγκυος;

Είχαμε ένα ατύχημα με τον σύντροφό μου και έσπασε το προφυλακτικό; Θα μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Έκανα σεξ με τον σύντροφό μου και έσπασε το προφυλακτικό. Έχω καθυστέρηση 3 μέρες υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος;
Απάντηση:

Δυστυχώς άμα σπάσει το προφυλακτικό πάντα υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης εφόσον όμως η επαφή είναι  από την 9η έως την 16η μέρα του κύκλου σε μια κοπέλα με φυσιολογικό κύκλο 28 ημερών. Τεστ κυήσεως  στο αίμα είναι η κατάλληλη λύση για σας.

O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v