Δεν ήθελα παιδιά ώσπου είδα πόσο καλός μπαμπάς είναι ο άντρας μου με τα δικά του

Δεν ήθελα παιδιά ώσπου είδα πόσο καλός μπαμπάς είναι ο άντρας μου με τα δικά του

Η 34χρονη Heather Rae Young πίστευε πάντα πώς δεν θέλει δικά της παιδιά. Ήταν μεν πολύ αφοσιωμένη στην καριέρα της, αλλά, ταυτόχρονα, μια σειρά από ιατρικές εξετάσεις είχαν δείξει ότι τα επίπεδα γονιμότητάς της είναι πολύ χαμηλά. Αυτό την αποθάρρυνε ακόμα περισσότερο.

Ώσπου ήρθε η στιγμή να γνωρίσει και να ερωτευτεί τον σημερινό σύζυγό της, Tarek, ο οποίος είχε ήδη δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, ένα 11χρονο κοριτσάκι και ένα 6χρονο αγοράκι.

Στην αρχή, η Heather ήταν απόλυτα ικανοποιημένη με τον ρόλο της μητριάς. «Όταν μείναμε μαζί με τον Tarek», θυμάται, «του είπα ότι όσο πολύ και αν αγαπάω την Taylor και τον Brayden (τα παιδιά του), δεν σκοπεύω να κάνω και δικά μου. Δεν είχε αντίρρηση κι έτσι συμφωνήσαμε ότι δεν θα προσπαθήσουμε για παιδί».

«Αλλά βλέποντας τον Tarek ως μπαμπά», συνεχίζει, «κάτι μέσα μου άλλαξε σιγά σιγά επειδή είναι τόσο στοργικός με τα παιδιά του – τα φροντίζει απίστευτα. Τρελαίνομαι να τον βλέπω να παίρνει τα παιδιά αγκαλιά και να τα βάζει για ύπνο το βράδυ. Πηγαίνω κι εγώ μαζί τους, φυσικά. Ξεκινάμε με τον μικρούλη τον Brayden κι έπειτα πηγαίνουμε την Taylor στο δωμάτιό της. Τους βλέπω να λένε ιστορίες πριν κοιμηθούν και το απολαμβάνω πραγματικά».

Αν και έβλεπε τα παιδιά του Tarek σαν παιδιά της από την πρώτη μέρα, η Heather άρχισε σύντομα να σκέφτεται το ενδεχόμενο να αποκτήσει κι εκείνη ένα παιδί με τον άντρα με τον οποίο αγαπιούνται πολύ και περνάνε τόσο όμορφα.

Εκείνος δέχτηκε με χαρά τη στροφή της κι έτσι ξεκίνησαν τη διαδικασία της εξωσωματικής και περιμένουν τα πρώτα αποτελέσματα με ενθουσιασμό και ανυπομονησία.

Πριν ξεκινήσουν, η Heather είχε μια ανησυχία για το πώς θα πάρουν τα παιδιά του Tarek την προοπτική μιας νέας προσθήκης στην οικογένεια. Αλλά η 11χρονη Taylor έδειξε τρομερό ενθουσιασμό που θα αποκτήσει κι άλλο αδερφάκι. Τόσο που έσπευσε να διαλέξει όνομα από τώρα.

«Τελικά είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα αυτό το βήμα», λέει η Heather, «δεν είναι λίγες οι γυναίκες που αφοσιώνονται σε κάτι άλλο, ο χρόνος περνάει και μετά δεν το σκέφτονται πια. Αλλά η ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι ανατροπές σου ετοιμάζει και πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλα».

Πηγή: today.com

v