Ετοιμόγεννη που περιμένει 1 μωρό μοιάζει σαν να περιμένει τουλάχιστον 4!

Ετοιμόγεννη που περιμένει 1 μωρό μοιάζει σαν να περιμένει τουλάχιστον 4!

Η Renae W., μαμά τεσσάρων παιδιών, ανέβασε πρόσφατα στιγμιότυπα από το ταξίδι της 5ης εγκυμοσύνης της στο TikTok και κατέκλυσε το διαδίκτυο συγκεντρώνοντας περισσότερες από πέντε εκατομμύρια προβολές. Ο λόγος, η μεγάλη της κοιλιά που, ενώ περιμένει ένα μωρό, μοιάζει σαν να περιμένει τουλάχιστον 4δυμα!

Η μαμά, η οποία διανύει την 37η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι αν και ανυπομονεί να συναντήσει το νέο της μωράκι, θα της λείψει η περίοδος της εγκυμοσύνης και η «τεράστια κοιλιά» της, όπως είπε χαρακτηριστικά. 

«Ναι είναι μόνο ένα. Είμαι σίγουρη», έγραψε στη λεζάντα του viral βίντεο, στο οποίο έχουν κάνει like σχεδόν 170.000 άτομα. Παρά τα σχόλια των ανθρώπων και τα όσα είπαν οι γιατροί, η Renae επέμεινε ότι δεν πάσχει από κάποια πάθηση - πολυυδράμνιο, επιπλέον υγρά ή διαβήτη κύησης - που θα εξηγούσε το μέγεθος της κοιλιάς της. «Έκανα υπερηχογράφημα πριν από λίγο καιρό και όλα είναι φυσιολογικά» συμπλήρωσε η Renae. 

Η διάσημη μαμά του TikTok είπε επίσης ότι η κοιλιά της φαίνεται μεγαλύτερη απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα λόγω του ύψους της, λέγοντας αστειευόμενη πως «δεν είναι και το πρώτο μπόι». Μάλιστα, επεσήμανε πως κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εγκυμοσύνης πήρε 15 κιλά και πρόσθεσε πως το μικρότερο αγοράκι της γεννήθηκε παραπάνω από 4 κιλά. 

Το viral βίντεο έχει προκάλεσε πολλές αντιδράσεις ενώ αρκετοί σχολίασαν με χιούμορ την κοιλιά της ετοιμόγεννης μαμάς. «Σίγουρα υπάρχει ένας ενήλικας εκεί μέσα» είπε ένας από τους διαδικτυακούς της φίλους, ενώ κάποιος άλλος αναρωτήθηκε αν περιμένει 4δυμα. Επίσης, σχόλια όπως «Το παιδί χτίζει ένα σπίτι εκεί μέσα»,  «το μωρό θα βγει οδηγώντας αυτοκίνητο» ή  «Θα γεννηθεί 30 χρονών» έκαναν τη μαμά να χαμογελάσει. 

Πηγή: thesun.co.uk

v