«Η εγκυμοσύνη μου είναι δύσκολη αλλά είμαι ευγνώμων γι' αυτό το δώρο»

«Η εγκυμοσύνη μου είναι δύσκολη αλλά είμαι ευγνώμων γι αυτό το δώρο»

Yπάρχουν γυναίκες που δυσκολεύονται πολύ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Η Tori Roloff ανήκει σε αυτή την κατηγορία μαμάδων και αποφάσισε να μοιραστεί τις σκέψεις της σε μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Roloff, η οποία είναι ήδη μητέρα δύο παιδιών, του 4χρονου Jackson και της 2χρονης Lilah, έμεινε για μία ακόμα φορά έγκυος τον Μάρτιο, αλλά απέβαλε. Αυτό το γεγονός τη σημάδεψε και για πάντα, αλλά δεν το έβαλε κάτω και τον Νοέμβριο ανακάλυψε με χαρά ότι περιμένει το τρίτο της παιδάκι.

Η εγκυμοσύνη της ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολη. Στην ανάρτησή της στο Ιnstagram, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

«Είναι δύσκολο να μεγαλώνει μέσα σου μια καινούρια ζωή. Κάποιες φορές δυσκολεύομαι να με αγαπήσω. Οι αλλαγές στο σώμα μου είναι απερίγραπτες! Το πρώτο τρίμηνο ήταν αρκετά μίζερο. Κοιμόμουν πολύ. Δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Και ήμουν απίστευτα φουσκωμένη. Το δεύτερο τρίμηνο (Θεέ μου, πέρασε τόσο γρήγορα!) ήταν πολύ καλύτερο. Λιγότερο φούσκωμα. Περισσότερη όρεξη και νιώθω ότι κινούμαι και αισθάνομαι καλά αυτή τη φορά!» 

Συνέχισε εκφράζοντας ότι είναι ευγνώμων για αυτό το δώρο, προσθέτοντας: «Είναι ό,τι καλύτερο! Είμαι τόσο ευγνώμων που το σώμα μου είναι ικανό να μεγαλώσει αυτή τη γλυκιά ζωή».

Πηγή: people.com

v