Μετά από 3 χρόνια που προσπαθούσε για παιδί η ζωή της χαμογέλασε... με 3δυμα!

Μετά από 3 χρόνια που προσπαθούσε για παιδί η ζωή της χαμογέλασε... με 3δυμα!

H 25χρονη Keisha James-Thomas ήταν πεπεισμένη πως δεν μπορεί να συλλάβει φυσιολογικά μετά από τις άκαρπες προσπάθειες 3 ολόκληρων χρόνων. Γι’ αυτό και της ήρθε κυριολεκτικά κεραυνός, όταν πήγε στον γιατρό και έμαθε ότι περιμένει όχι ένα άλλα τρία μωράκια!

«Δεν το πίστευα», θυμάται, «έτριβα τα μάτια μου και τσιμπιόμουν για να δω αν είναι αληθινό όλο αυτό. Ήμουν πια σίγουρη ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά, αφού προσπαθούσα τόσο καιρό και τίποτα. Γι’ αυτό μου φάνηκε σαν θαύμα που περίμενα τρίδυμα».

Μετά το ευχάριστο σοκ, όμως, το άγχος χτύπησε κόκκινο για την εγκυμονούσα που άρχισε έως και να βλέπει εφιάλτες. «Ήταν η πρώτη μου εγκυμοσύνη», λέει, «και από το μηδέν θα ξεκινούσα με τρία μωρά που θα απαιτούσαν τη φροντίδα μου. Ήξερα, όμως, ότι ήταν φυσιολογικό να αγχώνομαι τόσο που να μην κοιμάμαι καλά».

Και η εγκυμοσύνη, όμως, μόνο εύκολη δεν ήταν για την Keisha: «στην αρχή, ήμουν συνέχεια με ναυτίες και ανακατωσούρα, τόσο πολύ που κάποιες μέρες δεν σηκωνόμουν καν απ’ το κρεβάτι λόγω αδυναμίας Σιγά σιγά, όμως, τα συμπτώματα υποχώρησαν και άρχισα να νιώθω όλο και καλύτερα. Μόνο προς το τέλος ξαναδυσκόλεψαν τα πράγματα γιατί η μέση μου δεν άντεξε το βάρος».

Τελικά, τα μωράκια της γεννήθηκαν 6 εβδομάδες νωρίτερα όπως αναμενόταν. Ο Avarni, η Ameyah και η Ariyah έμειναν για λίγο καιρό στη θερμοκοιτίδα και όταν οι γιατροί σιγουρεύτηκαν ότι ήταν καλά, πήγαν σπίτι στην αγκαλιά της μαμάς τους.

«Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις τρίδυμα», λέει η πανευτυχής μαμά, «αλλά είναι και μέρες που όλα κυλούν ομαλά. Όλα εξαρτώνται από τη διάθεσή των μωρών μου».

Πηγή: mirror.co.uk

v