Αγοράκι έφτιαξε τη βαλίτσα του για να «επισκεφθεί τον μπαμπά του στον ουρανό»

Αγοράκι έφτιαξε τη βαλίτσα του για να «επισκεφθεί τον μπαμπά του στον ουρανό»

Η Ashley Irwin είναι μια μαμά (και χήρα) που μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο TikTok. Πρόσφατα, ένα από αυτά συγκίνησε απίστευτα τόσο την ίδια όσο και τους χρήστες που την ακολουθούν.

«Όλοι ξέρετε ότι ο γιος μου κάνει όλο χαριτωμενιές», λέει στο σχετικό βίντεο, «απόψε, λοιπόν, πριν πέσει για ύπνο, ζήτησε να του κατεβάσω την καλή τσαντούλα του και όταν τον ρώτησα που σκοπεύει να πάει μου είπε ότι αύριο έχει μεγάλο ταξίδι να κάνει

«Επέμεινα ρωτώντας τον τι είδους ταξίδι είναι αυτό», συνεχίζει, «και μου είπε ότι θα πάει στον ουρανό να επισκεφθεί τον πατέρα του».

Πριν γεμίσει την τσάντα του, ομικρός έβαλε τη μητέρα του να υποσχεθεί ότι δεν θα την ανοίξει να δει τι έχει μέσα. Εκείνη, όμως, δεν άντεξε και μοιράστηκε αυτα που είδε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στην τσάντα, λοιπόν, βρήκε μάσκα και κάπα σούπερ-ήρωα, σφυρίχτρα, γάντια και μπαλάκι του μπέιζμπολ, βέλη για όπλα τύπου nerf και μια κολώνια του μπαμπά του μέσα σε ένα παπούτσακι του – αυτός ήταν ο τρόπος που έβαζε ο μπαμπάς του την κολώνια στη βαλίτσα όταν έφευγε ταξίδι. Επίσης, στη βαλίτσα βρήκε και το πορτοφόλι του μπαμπά του, αλλά και το δικό του πορτοφόλι, που του το είχε πάρει δώρο εκείνος και το είχε γεμίσει με οικογενειακές φωτογραφίες.

«Το απίστευτο είναι πως όταν πήγαιναν εκδρομές οι δυο τους», λέει συγκινημένη η μαμά, «έτσι ακριβώς έφτιαχναν τις τσάντες τους. Και όταν γύριζαν μου έφερναν πάντα λουλούδια. Είμαι σίγουρη πως το ίδιο θα κανει ο μικρούλης μου και αύριο».

Όπως ήταν φυσικό, όσοι είδαν το βίντεο έλιωσαν από τη συγκίνηση αφήνοντας σχόλια όπως αυτό: «Κλαίω σαν μωρό και θέλω πολύ να σας πάρω μια μεγάλη αγκαλιά και τους δυο!»

Πηγή: cafemom.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v