Φ. Κομνηνού: αγαπώ τη νύφη μου γιατί κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο

Φ. Κομνηνού: αγαπώ τη νύφη μου γιατί κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο

Η γλυκύτατη ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού μίλησε στην κάμερα του «Πάμε Δανάη», μη μπορώντας να κρύψει την αγάπη και την αδυναμία που έχει στον γιο της αλλά και στη νύφη της, δηλώντας, μάλιστα, πως είναι πανέτοιμη να γίνει γιαγιά!

Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι μια περήφανη μαμά που μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον γιο της, Γιώργο Παπαγεωργίου. «Ο Γιώργος είναι η χαρά της ζωής. Ένα πλάσμα που χαίρεσαι, να ζεις και να κουβεντιάζεις μαζί του». 

Στις 7 Αυγούστου του 2021 ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο δημαρχείο Σύρου, μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενείς, με το ζευγάρι να υποδέχεται τους φίλους του στην παραλία Κόμητο για ένα όμορφο πάρτι.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού, δήλωσε για τη νύφη της πως την αγαπά επειδή κάνει τον γιο τη ευτυχισμένο: «Η νύφη μου είναι τόσο όμορφο πλάσμα, τόσο καλοσυνάτο, ένα λουλούδι που χαίρεσαι να τη βλέπεις. Κάνει τον γιο μου ευτυχισμένο. Μιλάω μαζί της στο τηλέφωνο. Την αγαπώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια, δήλωσε πως εκείνη είναι πανέτοιμη να γίνει γιαγιά αλλά… δεν είναι στο χέρι της: «Εγώ είμαι έτοιμη για το ρόλο της γιαγιάς. Έχω προετοιμαστεί. Μήπως να το θυμίσετε και στο Γιώργο αν τον δείτε;».

Πηγή: znews.gr
v