Ναύπλιο: συνελήφθη πατέρας που ξυλοκόπησε τον γιο του στη μέση του δρόμου

Ναύπλιο: συνελήφθη πατέρας που ξυλοκόπησε τον γιο του στη μέση του δρόμου

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού φαίνεται ότι έπεσε ένας 13χρονος από τον ίδιο του τον πατέρα, σε μια βόλτα στην πόλη του Ναυπλίου που εξελίχθηκε σε εφιάλτη για το παιδί.

Σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ο 13χρονος και η 7χρονη αδερφή του βγήκαν βόλτα το απόγευμα του Σαββάτου στο λιμάνι του Ναυπλίου, μαζί με τον πατέρα τους, που είναι σε διάσταση με τη μητέρα των παιδιών. Κατά τη διάρκεια της βόλτας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο πατέρας λογομάχησε πολύ έντονα με το 13χρονο παιδί παρουσία της μικρής αδερφής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, το περιστατικό αντιλήφθηκε περαστικός, ο οποίος πήρε τηλέφωνο αρχικά την αστυνομία και εκείνη στη συνέχεια ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Ναυπλίου.

Στο σημείο του συμβάντος έσπευσε περιπολικό και προσωπικό του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, με τον 13χρονο να καταγγέλλει ξυλοδαρμό από τον πατέρα του, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι δέχθηκε δυνατά χτυπήματα στο κεφάλι. Στο σημείο κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Αργολίδας που μετέφερε συνοδεία γυναίκας βαθμοφόρου του Λιμενικού και τα δυο παιδιά στο Νοσοκομείο Άργους.

Ο 48χρονος πατέρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες, συνελήφθη από άντρες του Λιμενικού. Η έρευνα από το Λιμενικό για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε εξέλιξη καθώς θα κληθεί και η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών για κατάθεση.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως, μετά από τις εξετάσεις που του έγιναν στο Νοσοκομείο του Άργους, ο 13χρονος είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: iefimerida.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v