Έχασαν το αγοράκι τους και το αγέννητο μωρό τους μέσα σε 3 μήνες

Έχασαν το αγοράκι τους και το αγέννητο μωρό τους μέσα σε 3 μήνες

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σκληρό και οδυνηρό από έναν γονιό που χάνει το παιδί του.  Γι' αυτούς τους γονείς, όμως, ο πόνος ήταν τεράστιος καθώς έχασαν και τα δύο τους παιδιά - το ένα από μια σπάνια γενετική πάθηση μόλις τρεις μήνες μετά το θάνατο του αγέννητου παιδιού τους κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Ο μικρός Charlie Rooke εισήχθη στο νοσοκομείο τον Μάιο του 2019 σε σοβαρή κατάσταση, όταν ήταν μόλις οκτώ μηνών. Έξι μήνες αργότερα, τον Νοέμβριο, οι γονείς του Sarah και Andy πληροφορήθηκαν ότι η κατάσταση του μικρού - που προκαλεί μυϊκή αδυναμία και αναπνευστική ανεπάρκεια, ήταν ανίατη.

Μόλις τέσσερις μήνες αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2020, το αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική τραγωδία που είχε πλήξει την οικογένεια, καθώς η Sarah είχε χάσει το αγέννητο μωρό της τον Δεκέμβριο του 2019.

«Ο γιος μας Charlie γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018 με μια εξαιρετικά σπάνια γενετική πάθηση. Πρόκειται για μια νευρομυϊκή ασθένεια με προσδόκιμο ζωής μόλις 13 μηνών και ο Charlie απεβίωσε στις 25 Φεβρουαρίου 2020 σε ηλικία μόλις 17 μηνών», είπε συντετριμμένος ο πατέρας ενώ πρόσθεσε ότι δημιούργησε έρανο για να βοηθήσει άλλα παιδιά που έχουν την ίδια πάθηση προς τιμήν του γιου του.

Πηγή: mirror.co.uk

v