7χρονος δέχτηκε φονική επίθεση από σκύλο – τον έσωσε μια γειτόνισσα

7χρονος δέχτηκε φονική επίθεση από σκύλο – τον έσωσε μια γειτόνισσα

Ένα ήσυχο μεσημέρι σε κάποια γειτονιά του Τέξας, ο 7χρονος Conner Landers κατέβηκε από το σχολικό και πήρε τον σύντομο δρόμο από τη στάση μέχρι το σπίτι του. Τότε, δέχτηκε επίθεση από έναν αγριεμένο σκύλο και αν δεν ήταν μια γειτόνισσα, ο μικρός ίσως να μην ήταν ακόμη μαζί μας.

Ο ογκώδης σκύλος-φύλακας, που τον είχαν ξεχάσει λυμένο, πήδηξε πάνω από τον φράχτη και ορμηξε στο παιδί ρίχνοντάς το στο έδαφος. Μέσα σε δευτερόλεπτα, άρχισε να δαγκώνει με μανία το παιδί που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα.

Ευτυχώς, τα σκυλιά μιας γειτόνισσας άρχισαν να γαυγίζουν δυνατά, αναγκάζοντάς την να βγει έξω να δειτι συμβαίνει. Μόλις αντιλήφθηκε ότι ένας σκύλος έχει αρπάξει ένα παιδί και το πηγαίνει πέρα-δώθε με τα δόντια του, η Lorena Parker αρπαξε ένα παλούκι από την αυλή της και έτρεξε προς το παιδί. Ο σκύλος τότε, ορμήξε σ’ εκείνη.

Η θαρραλέα γυναίκα άρχισε να χτυπάει το σκυλί με το ξύλο, αλλά το θηρίο ξαναγύρισε στο παιδί, το άρπαξε με τα δόντια του και άρχισε να το σέρνει στον δρόμο. Η Lorena έτρεξε ξοπίσω τους και με μια δεύτερη επίθεση κατάφερε να διώξει τον σκύλο μακριά από τον άτυχο Conner.

Μετά από λίγο έφτασε το ασθενοφόρο και το παιδί μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Είχε πάρα πολλά τραύματα στο κεφάλι, το πρόσωπο, το στήθος και τα πόδια. Χρειάστηκε αρκετές επεμβάσεις (έμεινε στο χειρουργείο για 3 ώρες) και έμεινε αρκετές ημέρες στο νοσοκομείο πριν μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι του. Σύμφωνα με τη μητέρα του, θα χρειαστεί κι άλλες επεμβάσεις γιατί έχουν πειραχτεί κάποια νεύρα του προσώπου του.

Επιπλέον, το παιδί φέρει σοβαρά ψυχολογικά τραύματα λόγω της σφοδρότητας της επίθεσης. «Το παιδί μου επαναλάμβανε συνεχώς τη φράση: με αρπαξε με τα δόντια του λες και ήμουν κόκκαλο», λέει συγκλονισμένη η μαμά του 7χρονου Conner.

Πηγή: cafemom.com

v