Ξεκινούν επιτέλους (;) στην Αλόννησο οι υποβρύχιοι γάμοι!

Ξεκινούν επιτέλους (;) στην Αλόννησο οι υποβρύχιοι γάμοι!

Tην ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε ο Δήμος Αλοννήσου για να αναγγείλει επίσημα την έναρξη της δυνατότητας οργάνωσης υποβρύχιων γάμων και όρκων ανανέωσης στον εξωτικό παράδεισο των Σποράδων. Ήδη μάλιστα έχει προγραμματιστεί ο πρώτος υποβρύχιος γάμος στο νησί για τα τέλη Αυγούστου.

Μάλιστα, γυρίστηκε και βίντεο που καλεί τα μελλοντικά ζευγάρια να τολμήσουν έναν τέτοιο γάμο, στο οποίο συμμετέχει η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού Μαρία Αγάλλου, που είχε επιμεληθεί πρόσφατα την πρώτη υποβρύχια πρόταση γάμου η οποία έγινε στο νησί, καθώς και ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης, ο οποίος είναι πλέον σε θέση να τελεί γάμους και τελετές υποβρυχίως. 

Στο βίντεο η ομάδα κάνει βουτιά στον εντυπωσιακό βυθό της Αλοννήσου και προβάλλει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία με ειδικό slogan «Alonissos, I Love You Deeply!» που αποτυπώνεται πρωτότυπα κάτω από το νερό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημάρχου, ο υποβρύχιος γάμος στο νησί είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για ανταλλαγή όρκων όλο τον χρόνο και δεν απαιτεί από το ζευγάρι ούτε ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις, ούτε παράλογα έξοδα:

«Μαζί με το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας και τα άλλα υπέροχα καταδυτικά σημεία, τα τελευταία χρόνια έχουμε αναδείξει την κατάδυση στην Αλόννησο, σε τρόπο ζωής. Ο υποβρύχιος γάμος στο νησί μας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για ανταλλαγή όρκων όλο τον χρόνο και δεν απαιτεί από το ζευγάρι ούτε ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις, ούτε παράλογα έξοδα.

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προσκαλούμε όλους τους ερωτευμένους να ζήσουν την υποβρύχια γαμήλια εμπειρία στην Αλόννησο και να ξεκινήσουν από εδώ τη νέα τους ζωή!».

Πηγή: ot.gr

v