12χρονος αυτοκτόνησε λόγω του μπούλινγκ που του έκαναν οι συμμαθητές του

12χρονος αυτοκτόνησε λόγω του μπούλινγκ που του έκαναν οι συμμαθητές του

Δύο συντετριμμένοι γονείς, περιγράφουν την κόλαση που βιώνουν μετά την αυτοκτονία του 12χρονου γιου τους, ο οποίος έπεσε θύμα μπούλινγκ από τους συμμαθητές. Οι γονείς του μικρού Drayke, ο Andy και η Samie, ανάρτησαν δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως φόρο τιμής στο «όμορφο αγόρι τους», προσθέτοντας πως η καρδιά τους έχει σπάσει σε χίλια κομμάτια.

«Αυτά είναι τα αποτελέσματα του εκφοβισμού, το όμορφο αγόρι μου έδινε μια τεράστια μάχη και ούτε καν εγώ δεν μπόρεσα να τον σώσω», γράφει η μητέρα του. «Ο πόνος που βίωνε ήταν βαθύς και σιωπηλός κι εμείς, οι γονείς του, δεν καταφέραμε να επουλώσουμε το βαθύ του τραύμα» πρόσθεσε. 

Θέλοντας να προειδοποιήσει και άλλους γονείς, η Samie έγραψε πως το μπούλινγκ που υπέστη ο γιος της δεν άφησε ορατά σημάδια αλλά καλά κρυμμένες πληγές από προσβλητικά λόγια που τελικά τον οδήγησαν να στην αυτοκτονία. «Ήταν 12… 12 χρονών» συνεχίζει η συντετριμμένη μητέρα. «Πώς σκέφτεται ένας 12χρονος που έχει αγαπηθεί πολύ ότι η ζωή είναι τόσο δύσκολη που δεν αξίζει να παλέψεις; Η καρδιά μου είναι ραγισμένη, δεν ξέρω αν θα συνέλθω ποτέ, αλλά από δω και πέρα θα ξοδεύω κάθε λεπτό της ζωής μου για να διδάσκω την καλοσύνη στη μνήμη του αγαπημένου μου γιου» έγραψε.

«Το ίδιο έκανε και ο Drayke μας… Πάντα συμπεριφερόταν με καλοσύνη και μοίραζε την αγάπη του απλόχερα. Αν ήσουν φίλος του, θα έκανε τα πάντα για σένα. Να είστε κοντά στα παιδιά σας και να τα διδάξτε να συμπεριφέρονται με καλοσύνη και να αγαπούν με όλη τους την καρδιά» κατέληξε η πονεμένη γυναίκα, ευχαριστώντας όλους όσους την στηρίζουν. 

Πηγή: mirror.co.uk

v