Θρίλερ με 2χρονη και 5χρονη που εγκλωβίστηκαν σε περβάζι στον 3ο όροφο

Θρίλερ με 2χρονη και 5χρονη που εγκλωβίστηκαν σε περβάζι στον 3ο όροφο

Ένας από τους φόβους κάθε γονιού είναι να μη δει το παιδί του να σκαρφαλώνει σε μπαλκόνια ή άλλα ψηλά σημεία από όπου μπορεί να πάθει κακό εάν πέσει. Φανταστείτε, λοιπόν, τι τρομάρα πήρε η μητέρα των δύο κοριτσιών όταν έμαθε ότι είχαν εγκλωβιστεί στο περβάζι του 3ου ορόφου και δεν ήξεραν πως να μπουν μέσα στο διαμέρισμα.

Η μαμά είχε πεταχτεί να αγοράσει κάτι, αφήνοντας τις κορούλες της 2 και 5 ετών μόνες τους στο σπίτι για λίγα λεπτά. Τα παιδιά κοιμούνταν και δεν φαντάστηκε ότι μπορεί να συμβεί κάτι κακό.

Τα δύο κορίτσια όμως ξύπνησαν και θεώρησαν καλή ιδέα να ανοίξουν το παράθυρο και να βγουν στο περβάζι του 3ου ορόφου. Όπως ήταν φυσικό, το μεγάλο ύψος φόβισε τα δύο παιδιά, πάγωσαν και δεν μπορούσαν να επιστρέψουν στο παράθυρο από το οποίο  βγήκαν.

Ευτυχώς, ένας αστυνομικός είδε το πλήθος που άρχισε να συγκεντρώνεται και έσπευσε να βοηθήσει. Ανέβηκε στο διαμέρισμα, αλλά ήταν κλειδωμένο κι έτσι ζήτησε από τον διαχειριστή να ανοίξει όλα τα διαμερίσματα του 3ου ορόφου που έβλεπαν στο περβάζι για να φτάσουν ευκολότερα στα παιδιά που κινδύνευαν.

Στο μεταξύ, ένας κάτοικος σκαρφάλωσε σε μια κολώνα που έφτανε ως τον 3ο όροφο, ώστε να μιλήσει στα τρομαγμένα κορίτσια και να τα βοηθήσει να κρατήσουν την ψυχραιμία τους.

Τελικά, τα δύο κοριτσάκια επέστρεψαν στο διαμέρισμά τους και σύντομα ήταν και πάλι ασφαλή στην αγκαλιά της μαμάς τους, η οποία έμεινε εμβρόντητη με αυτό που είχε συμβεί κατά την απουσία της.

Πηγή: mirror.co.uk

v