Μαμά έφτιαξε μίνι τουαλέτα στην κόρη της για να ετοιμάζονται παρέα κάθε πρωί

Μαμά έφτιαξε μίνι τουαλέτα στην κόρη της για να ετοιμάζονται παρέα κάθε πρωί

Μια μαμά έκανε το καλύτερο δώρο στην κόρη της: της έφτιαξε μια μίνι τουαλέτα στο μπάνιο, έτσι ώστε να ετοιμάζονται μαζί. Η Chelsea μοιράστηκε τη χαριτωμένη της ιδέα στο Tik Tok και έλαβε χιλιάδες θετικά σχόλια από τους ακολούθους της.

Στο βιντέακι της δείχνει περήφανα την... γωνιά καλλωπισμού της κόρης της, λέγοντας «Έφτιαξα μια γωνίτσα για την κόρη μου για να ετοιμαζόμαστε παρεούλα τα πρωινά».

@mrskcmama Her own self care station! 🥰 #toddlermom #toddlersoftiktok #toddlerlife #girlmomlife #momhack #bathroom #selfcare #pottytrainning #amazonfinds #fypシ ♬ Feeling Myself - Nicki Minaj

Στη συνέχεια έδειξε τον εαυτό της να στήνει τον χώρο, με έναν μικροσκοπικό καθρέφτη και πολλά πλαστικά ράφια, στα οποία έβαλε ένα ψεύτικο σεσουάρ και ισιωτικά, καθώς και μια οδοντόκρεμα και την οδοντόβουρτσά της κόρης της. 

Μάλιστα, χρησιμοποίησε ένα από τα ράφια για να αποθηκεύσει τα ψεύτικα καλλυντικά της μικρούλας της, όπως το ρουζ και το κραγιόν της. Τοποθέτησε και το γιογιό της κόρης της και με περηφάνια δήλωσε ότι στο εξής, πριν από κάθε έξοδο θα ετοιμάζονται μαζί.

Τα σχόλια έπεσαν βροχή και ήταν θετικά!

Πηγή: thesun.co.uk

v