Πώς να δείχνετε μοδάτη ως μαμά; Ανασκόπηση όλων των τελευταίων τάσεων της μόδας

Πώς να δείχνετε μοδάτη ως μαμά; Ανασκόπηση όλων των τελευταίων τάσεων της μόδας

Φορέστε άνετα και καλαίσθητα ρούχα που αναδεικνύουν τον ρόλο σας ως νέα μαμά και σας προσφέρουν μοναδικό στυλ και αυτοπεποίθηση.

Όλες όσες είναι ήδη μανούλες ξέρουν πολύ καλά ότι από την ημέρα που ανέλαβαν αυτόν τον ρόλο, άρχισαν λίγο έως πολύ να παραμελούν τον εαυτό τους, όσον αφορά την εμφάνισή τους. Όμως από την μέρα που γίνεσαι μητέρα δεν σημαίνει ότι παύεις να λέγεσαι γυναίκα. Συνεχίζεις να είσαι μητέρα όπως και γυναίκα, σύζυγος, εργαζόμενη….. Ρόλοι που προστάζουν μια πιο προσεγμένη εμφάνιση όχι μόνο γι’ αυτούς που έρχεσαι σε επαφή, αλλά και για την διατήρηση της καλής σου ψυχολογίας. Μια καλή, προσεγμένη και γιατί όχι στυλάτη εμφάνιση θα σας δώσει δύναμη για το υπόλοιπο μιας δύσκολης μέρας και είναι ίσως η μόνη μέσα σε μια πολυάσχολη μέρα που θα σας δώσει πίσω την χαμένη σας αισιοδοξία. Σύγχρονη γυναίκα σημαίνει μοδάτη μαμά. Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζεται να γνωρίζετε κάποια πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Σίγουρα θέλετε τα ρούχα σας να είναι άνετα και ευκολοφόρετα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να έχουν έντονα χρώματα ή περίτεχνα σχέδια. Μια πολύ εύκολη και σύγχρονη λύση είναι τα κολάν. Τα σύγχρονα κολάν με διαφάνειες μπορούν πολύ εύκολα να φορεθούν και να συνδυαστούν για παράδειγμα με αθλητικά παπούτσια Calvin Klein τα οποία είναι ικανά να απογειώσουν ακόμα και το πιο αδιάφορο ντύσιμο. Η τελευταία τάση της μόδας σε μαμάδες αναφέρει πολύ τα κολάν με τις διαφάνειες, λόγω της ευκολίας τους να φορεθούν αλλά και λόγω του γεγονότος ότι μπορούν να φορεθούν άνετα μέχρι να χαθούν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Επίσης εκτενής αναφορά γίνεται και στα ugly shoes της Calvin Klein αλλά και στα Versace, λόγω της ιδιαίτερης κλάσης τους αλλά και λόγω της τέλειας εφαρμογής τους.

Νέα μητέρα VS μόδα – τι επιτάσσει η μόδα για τις νέες μητέρες;

Ο ρυθμός παραγωγής ρούχων για τις νέες μητέρες έχει τριπλασιαστεί σε σχέση με περασμένες δεκαετίες. Πλέον η μόδα κάνει ιδιαίτερη αναφορά και κατά την διάρκεια μιας εγκυμοσύνης αλλά και μετά από τη γέννα. Δεν είναι λίγες οι διάσημες νέες μητέρες που επέλεξαν μεγάλους οίκους όπως η Calvin Klein για την έξοδο τους από το μαιευτήριο. Τα παπούτσια έχουν την τιμητική τους και όσον αφορά της νέες μητέρες, γιατί πλέον οι νέες μητέρες επιστρέφουν πιο γρήγορα στη δουλειά και θέλουν τα παπούτσια που φορούν και να μπαίνουν άνετα αλλά και να ταιριάζουν με τα Outfit τους είτε είναι επίσημα είτε όχι. Ιδιαίτερη επίσης μνεία γίνεται και στα πανωφόρια, εφόσον είναι άνετα ώστε να κρύβουν τα κιλά της εγκυμοσύνης, υπάρχουν σε πάρα πολλά σχέδια και χρώματα για όλα τα look, αλλά και για το λόγο ότι αν συνδυαστούν με τα σωστά αξεσουάρ μπορούν εύκολα να μετατραπούν από ένα καθημερινό ένδυμα, σε ρούχο για επίσημες εμφανίσεις.

Νέες μαμάδες – άνεση ή κομψότητα;

Αν είστε καινούργια στον χώρο της μητρότητας και η άνεση με την κομψότητα συχνά δεν βρίσκουν την ισορροπία που θα θέλατε, τότε θα πρέπει να μάθετε να επιλέγετε κάποια κομμάτια ρούχων και υποδημάτων που θα μπορούν να συνδυαστούν με όλων των ειδών τα outfit για να δείχνετε ταυτόχρονα και κομψή αλλά και άνετη. Ένα τέτοιο ρούχο είναι το κολάν. Τα κολάν έχουν πάψει πια να είναι μονόχρωμα και μαύρα, έχουν αρχίσει να δημιουργούν καινούργια σχέδια πάνω τους και να φτιάχνονται από υλικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Είναι ένα ρούχο που βολεύει όλες εκείνες τις γυναίκες που δυσκολεύονται να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης και που αν συνδυαστούν με τα σωστά Calvin Klein παπούτσια, μπορούν να κάνουν θαύματα και να σας συνοδεύσουν από το γυμναστήριο μέχρι και μια επίσημη έξοδό σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v