Με κατηγορούν που θηλάζω ακόμα τον γιο μου αλλά μόνο εγώ ξέρω τι χρειάζεται

Με κατηγορούν που θηλάζω ακόμα τον γιο μου αλλά μόνο εγώ ξέρω τι χρειάζεται

Μια μαμά απαντά σε όσους την κατηγόρησαν πως ο 2,5 ετών γιος της είναι πολύ μεγάλος για να θηλάζει ακόμα, λέγοντας πως εκείνη γνωρίζει τι είναι σωστό για το παιδί της!

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok, η νεαρή μητέρα εξήγησε πως το αγοράκι της βγάζει ακόμα δόντια και ο θηλασμός είναι το μόνο που τον ανακουφίζει. Αναφέρει, μάλιστα, πως τον θηλάζει τουλάχιστον 2 ή 3 φορές την ημέρα, λέγοντας πως έτσι απαλύνει τον πόνο του με τον πιο φυσικό τρόπο. 

«Δεν είναι κανενός δουλειά να αποφασίσει πότε θα σταματήσει να θηλάζει ο γιος μου παρά μόνο δική μου», είπε η 35χρονη μαμά, προσθέτοντας πως το μητρικό γάλα είναι η καλύτερη… θεραπεία και πως με αυτό τον τρόπο ενισχύει την σχέση - αγάπης που χτίζει με το νηπιάκι της. 

Αρκετοί χρήστες τάχθηκαν με το μέρος της, τονίζοντας πως είναι μια δοτική και στοργική μαμά που κάνει ό,τι καλύτερο για τον γιο της. Κάποιες μαμάδες, μάλιστα, μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες λέγοντας πως δεν υπάρχει κατάλληλη ηλικία για να σταματήσει ένα παιδί τον θηλασμό και πως πρόκειται για μια απόφαση που αφορά αποκλειστικά την εκάστοτε μητέρα. 

Πηγή: thesun.co.uk

v