O θρίαμβος της ζωής: μαμά γέννησε το μωράκι της σε καταφύγιο στην Ουκρανία

O θρίαμβος της ζωής: μαμά γέννησε το μωράκι της σε καταφύγιο στην Ουκρανία

Ενώ ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται για έβδομη μέρα και οι Ουκρανοί πολίτες βρίσκονται σε καταφύγια για να προστατευτούν από τους βομβαρδισμούς, ένα νεογέννητο μωράκι κατάφερε να ρίξει φως στις μαύρες στιγμές της που γράφονται στη σύγχρονη ιστορία της Ευρώπης.

Την περασμένη εβδομάδα ο Γεβγέν Σάκχοφ, παίκτης της ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην χώρα μας, δημοσίευσε μια φωτογραφία της εγκυμονούσας γυναίκας του, η οποία στον 9ο μήνα βρισκόταν σε καταφύγιο στην Ουκρανία για να προστατευτεί από τις βόμβες.

Τη Δευτέρα, η νέα μαμά έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με τον μπαμπά να μοιράζεται και πάλι στα social media τη χαρά του σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένειά του γράφοντας «Οι πραγματικοί ήρωες της εποχής μας. Οι ήρωες που δεν σκοτώνουν, αλλά αυτοί που δίνουν ζωή! Σ’ αγαπώ πολύ».

Πλέον η μητέρα και το μωρό της θα αναζητήσουν να παραμείνουν σε ένα όσο το δυνατόν πιο ασφαλές περιβάλλον και το επόμενο διάστημα ενδεχομένως να αναζητήσουν τρόπο διαφυγής από το Κίεβο, προκειμένου να συναντήσουν τον ευτυχή πατέρα στην Αθήνα.

Πηγή: thetoc.gr

v