«Έγινα μπαμπάς στα 83 και θέλω να προλάβω να δω το παιδί μου να αποφοιτά!»

«Έγινα μπαμπάς στα 83 και θέλω να προλάβω να δω το παιδί μου να αποφοιτά!»

Ένας 83χρονος γιατρός βρήκε την γυναίκα της ζωής του στην κατά 48 χρόνια νεότερη γυναίκα του και αποφάσισε να ξαναγίνει μπαμπάς μετά από… 50 χρόνια! Ο γιος του, που γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2021, τον έχει κάνει τον πιο ευτυχισμένο άνθρωπο του κόσμου!

Ο γιατρός Alberto Cormillot, γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου του 1938 στο Μπουένος Άιρες και είναι ο πιο διάσημος διατροφολόγος της Αργεντινής. Σε όλη τη μακρόχρονη καριέρα του, έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους με διατροφικές διαταραχές να αλλάξουν τη ζωή τους.

Αν και η καριέρα του ήταν ήδη γνωστή, η προσωπική του ζωή ήρθε στη δημοσιότητα το 2019, όταν ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να παντρευτεί την Estefanía Pasquini, μια γυναίκα που ήταν 48 χρόνια νεότερη του και δύο χρόνια αργότερα καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί. 

Με την είδηση της πατρότητάς του σε εκείνη την ηλικία, δυστυχώς δεν άργησαν να έρθουν κακόβουλα σχόλια από τρίτους. Κάποιοι δημοσιογράφοι, μάλιστα, έγραψαν ειρωνικά πως «το παιδί του είναι καταδικασμένο να μείνει ορφανό» και αναρωτήθηκαν πόσο καιρό θα μπορούσε να είναι παρών στη ζωή του γιου του.

Το ζευγάρι όμως παρέμεινε ενωμένο μπροστά στην κριτική, καθώς και οι δύο ήταν πεπεισμένοι για την απόφασή τους και κανείς δεν επρόκειτο να τους στερήσει τη χαρά. Από την πλευρά της η μητέρα, γνωρίζει ότι μια μέρα δεν θα είναι πια κοντά ο πατέρας του παιδιού αλλά είναι κάτι που είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όταν έρθει εκείνη η ώρα. 

Ο Cormillot ήξερε ήδη πώς είναι να είσαι μπαμπάς, αφού πριν από 50 χρόνια έκανε την κόρη του, Reneé, και αργότερα τον γιο του, Adrián. Όμως, ο χρόνος που πέρασε από τη γέννηση του τελευταίου του παιδιού, όπως εξομολογήθηκε, τον κάνει να νιώθει σαν πατέρας για πρώτη φορά.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει με την ηλικία του, ο ευτυχισμένος μπαμπάς είπε ότι θέλει να ζήσει μέχρι τα 105 για να δει τον μικρό του γιο να αποφοιτά. «Σίγουρα δεν θα είμαι όπως ένας 30χρονος πατέρας, αλλά θα κάνω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στον ρόλο μου», είπε. 

Όσο για τη διατροφή του παιδιού του, ο γιατρός είπε ότι αυτός και η σύζυγός του συμφώνησαν ότι το παιδί τους δεν θα έτρωγε καθόλου αλάτι ή ζάχαρη για τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής του.

Πηγή: brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v