Παιδίατρος: τα ωραιότερα δώρα που κάνουμε στα παιδιά μας είναι δωρεάν!

Παιδίατρος: τα ωραιότερα δώρα που κάνουμε στα παιδιά μας είναι δωρεάν!

Συχνά προσπαθούμε να δείξουμε την αγάπη μας ή να ευχαριστήσουμε τα παιδιά μας κάνοντάς τους μεγάλα και ακριβά δώρα, την ίδια στιγμή που εκείνα χρειάζονται μόνο τους γονείς τους! Το πιο πολύτιμο δώρο για ένα παιδί είναι να ο χρόνος μας, η προσοχή μας, η αγκαλιά μας και η εμπιστοσύνη μας, σύμφωνα με την παιδίατρο Κοσμαρίκου Αλεξάνδρα. Σε ανάρτησή της στο Facebook, μάλιστα, επισημαίνει πως τα ωραιότερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στα παιδιά μας δεν κοστίζουν τίποτα!

Ολόκληρη η ανάρτηση

«Δεν χρειάζεται οι γονείς να θεωρούν ότι θα είναι σωστοί γονείς, μόνο εάν κάνουν στα παιδιά τους τα δώρα που τα ίδια επιθυμούν. Τα ωραιότερα δώρα και αυτά με τη μεγαλύτερη αξία είναι όσα δεν πληρώνονται με χρήματα, αλλά χαρίζονται απλόχερα από τον γονέα στο παιδί του: είναι οι αξίες που διδάσκονται στο παιδί, οι οποίες το βοηθούν να γίνει καλύτερος άνθρωπος.

Είναι κάθε μικρή πράξη, παρότρυνση, ένα χαμόγελο, ο ποιοτικός χρόνος, που βοηθούν το ίδιο το παιδί να γίνει πιο δυνατό και ανθεκτικό, ικανό να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της κοινωνίας.

Τα ωραιότερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στο παιδί μας είναι δωρεάν:

  • Περισσότερη εμπιστοσύνη
  • Περισσότερη υπομονή
  • Περισσότερες αγκαλιές
  • Περισσότερα χαμόγελα
  • Περισσότερη προσοχή
  • Περισσότερο χρόνο»

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v