Μαμά γέννησε αγοράκι σχεδόν 5 κιλά με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς παυσίπονα!

Μαμά γέννησε αγοράκι σχεδόν 5 κιλά με φυσιολογικό τοκετό και χωρίς παυσίπονα!

Υπάρχουν ορισμένα μωράκια που γεννιούνται πιο... μπαμπάτσικα! Ο γιος της Victoria Cook, ο Jack, ανήκει σίγουρα σε αυτή την κατηγορία, καθώς ήρθε στον κόσμο ζυγίζοντας σχεδόν 5 κιλά. Αυτό που κάνει εντύπωση στους περισσότερους ωστόσο, είναι ότι η μητέρα επέλεξε να γεννήσει φυσιολογικά και μάλιστα χωρίς παυσίπονα!

Η 38χρονη Victoria ισχυρίζεται ότι πόνεσε ελάχιστα και απόλαυσε πραγματικά την εμπειρία του τοκετού της, πριν από 5 μήνες. Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Καταλαβαίνω πώς ακούγεται, αλλά πόνεσα ελάχιστα. Ήταν γρήγορος τοκετός. Αν εξαιρέσουμε το σημείο, όπου ο ώμος του μωρού κόλλησε κατά την έξοδο, ήταν συνολικά μια πολύ όμορφη εμπειρία. Προτίμησα να γεννήσω στο νερό και χαίρομαι πολύ που το έκανα. Ήταν όλα γαλήνια. Είναι μεγάλη ανακούφιση κατά τη διάρκεια του τοκετού να μπαίνεις στο ζεστό νερό, αφαιρεί επίσης την πίεση από την πλάτη σου».

Η εμπειρία της Victoria ήταν τόσο θετική, που κατέληξε να κάνει face-timing με τη μαμά της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Όσον αφορά το μεγάλο μέγεθος του μωρού, η μητέρα είπε πως το περίμενε, καθώς η κοιλιά της στην εγκυμοσύνη ήταν μεγάλη και όλοι την ρωτούσαν, αν περιμένει δίδυμα. «Μέχρι και το περπάτημα ήταν δύσκολο», σημείωσε.

Σήμερα, ο γιος της μεγαλώνει όλο και πιο πολύ και με το ζόρι βρίσκει ρούχα που να του κάνουν. Σε όσες μητέρες τρέμουν στην ιδέα να γεννήσουν ένα τόσο μεγάλο μωρό η Victoria τις ενθαρρύνει, λέγοντας τους ότι μπορούν και θα το ξεπεράσουν!

Πηγή: metro.co.uk

v