Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη... έγκυος και γέννησε δίδυμα κοριτσάκια!

Έμεινε έγκυος ενώ ήταν ήδη... έγκυος και γέννησε δίδυμα κοριτσάκια!

Μια μαμά από την Αυστραλία βίωσε την μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής της όταν ανακάλυψε ότι…. ξαναέμεινε έγκυος, ενώ ήταν ήδη έγκυος!

Η Jo βρισκόταν στην δεύτερη εγκυμοσύνης της όταν έμαθε ότι συνέλαβε την δεύτερη κόρη της οκτώ ημέρες αφότου έμεινε έγκυος στην πρώτη, εξαιτίας ενός σπάνιου ιατρικού φαινομένου.  

To «φαινόμενο της διπλής εγκυμοσύνης»  είναι σπάνιο και έχει ως αποτέλεσμα μια γυναίκα να μείνει έγκυος ενώ είναι ήδη έγκυος, καθώς γονιμοποιείται και δεύτερο ωάριο και εμφυτεύεται στη μήτρα.

Τα νέα έγιναν γνωστά στην 30χρονη μαμά όταν πήγε για τον καθιερωμένο υπέρηχο και ο γυναικολόγος την ενημέρωσε ότι κυοφορούσε δύο μωρά, με διαφορετική ημερομηνία σύλληψης και ξεχωριστές ημερομηνίες γέννησης λόγω των διαφορετικών μεγεθών και σταδίων ανάπτυξής τους.

Η οικογένεια που ετοιμαζόταν για ένα δεύτερο παιδί, αναγκάστηκε να προχωρήσει ριζικές αλλαγές, όπως είπε η Jo, όταν έμαθε πως στο μέλλον δεν θα έχουν δύο αλλά τρία παιδιά! «Αλλάξαμε σπίτι και αυτοκίνητο για να μας χωράει όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως αν και δεν το περίμεναν, ενθουσιάστηκαν με τα νέα. 

Τελικά, τα δύο κοριτσάκια γεννήθηκαν εφτά εβδομάδες νωρίτερα από τις ημερομηνίες που τους είχε δώσει ο γιατρός, με διαφορά έξι λεπτών. Ωστόσο, η Jo είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη και χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο για έναν ολόκληρο μήνα. 

Σήμερα, τα δύο κοριτσάκια είναι υγιέστατα και αχώριστα. «Παρόλο που είναι τελείως διαφορετικές σε χαρακτήρα, δεν αποχωρίζονται η μία την άλλα!» λέει περήφανη η μαμά τους που της καμαρώνει κάθε μέρα και περισσότερο. 

Πηγή: news.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v