Απίστευτος μπόμπιρας έμαθε να κάνει πατίνι, πριν ακόμα μάθει να... περπατά!

Απίστευτος μπόμπιρας έμαθε να κάνει πατίνι, πριν ακόμα μάθει να... περπατά!

Υπάρχουν ορισμένα μωράκια, τα οποία είναι λίγο πιο ζωηρά και παράτολμα από άλλα της ηλικίας τους. Ο μικρός Kruz ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς λατρεύει να κάνει βόλτες στο σπίτι με το... πατίνι του!

Ο Kyle Haubert είναι TikToker και μπαμπάς δύο μικρών παιδιών και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους του την καθημερινότητα με τους γιους του. Σ' ένα πρόσφατο βίντεο έδειξε το νηπιάκι του να τρέχει σ' όλο το σπίτι με το πατίνι του, γελώντας και απολαμβάνοντας τη βόλτα του!

Όπως είπε και ο πατέρας του ο μικρός έμαθε να κάνει πατίνι, πριν ακόμα μάθει να... περπατά!

@kylehaubert Kruz could scooter before he could walk 🛴👶🏼🤘🏼 #dadlife #scooter #funny #toddlersoftiktok #parentsoftiktok #fyp ♬ Lottery - K CAMP

Στο βιντεάκι ο γενναίος μπόμπιρας φορώντας τις πιτζάμες του και ένα πολύχρωμο κράνος ξετυλίγει το ταλέντο του στην κάμερα. Έχει τοποθετήσει και τα δύο πόδια πάνω στο ηλεκτρικό πατίνι και πιάνει σταθερά το τιμόνι καθώς τρέχει από τη μία πλευρά του δωματίου στην άλλη, ακολουθούμενος βέβαια από τον πατέρα του, ο οποίος είναι δίπλα του για να τον προστατεύσει σε περίπτωση που πέσει.

Στο επόμενο πλάνο, το αξιολάτρευτο νήπιο χαμογελά καθώς περνάει γρήγορα μπροστά από την κάμερα. Ο Kyle το κρατάει από τους ώμους για να το σταθεροποιήσει καθώς περνάει. Το βίντεο τελειώνει καθώς ο Kruz πέφτει από το πατίνι, για να προσγειωθεί με ασφάλεια στην αγκαλιά του μπαμπά του.

Οι χρήστες του ίντερνετ ξετρελάθηκαν με τον μικρό μπόμπιρα και έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά το βίντεο.

Πηγή: yahoo.com

v