Άφησε τα νηπιάκια της να ζωγραφίσουν τον τοίχο της κουζίνας και δε το μετάνιωσε!

Άφησε τα νηπιάκια της να ζωγραφίσουν τον τοίχο της κουζίνας και δε το μετάνιωσε!

Όλα ξεκίνησαν ένα βροχερό Σάββατο που η Jaymie δεν μπορούσε να πάει βόλτα με  τα δύο νηπιάκια της και έμειναν αναγκαστικά κλεισμένοι στο σπίτι. Όσοι έχουμε μικρά παιδιά, γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να στερείς από τα παιδιά την ευκαιρία να εκτονωθούν στο πάρκο με τους φίλους τους… Έτσι, η Jaymie βρήκε έναν άλλο, πιο δημιουργικό τρόπο να τα απασχολήσει!

Η οικογένεια είχε μετακομίσει πρόσφατα στο καινούργιο της σπίτι και η δεύτερη κουζίνα δεν είχε βαφτεί ακόμα. Έτσι η μαμά αποφάσισε να αναθέσει στην κόρη και τον γιο της μια σπουδαία αποστολή: να ζωγραφίσουν έναν τοίχο όπως εκείνα θέλουν!

Το εγχείρημα ήταν σίγουρα τολμηρό αλλά, όπως λέει η Jaymie, το χάρηκε πολύ! Χωρίς καμία απολύτως ανησυχία, παρακολούθησε την τετράχρονη κόρη της Maci και τον δίχρονο γιο της Rory να ζωγραφίζουν τον τοίχο και να τον γεμίζουν όμορφα και πολύχρωμα σχήματα σε κάθε μέγεθος! 



Η δημιουργικότητα των παιδιών αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο στον τοίχο και το αποτέλεσμα ενθουσίασε την μαμά τους. «Όταν τους είπα να ζωγραφίσουν τον τοίχο, είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι σε λίγες μέρες θα βαφτεί κανονικά και θα καλυφθούν τα σχέδια των παιδιών. Όταν τελείωσαν τη ζωγραφιά τους, όμως, την αγάπησα τόσο πολύ που αποφάσισα να μην ξαναβάψω τον τοίχο! Είναι μέρος του εαυτού τους και είναι υπέροχο», είπε χαρακτηριστικά. 

Ο τοίχος, λοιπόν, έμεινε ανέπαφος και κάθε φορά που η οικογένεια περνάει από εκεί, χαμογελάει, όπως εξομολογούνται οι γονείς των δύο μικρών ζωγράφων. 

Πηγή: kidspot.com.au

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v