Μωράκι περπάτησε στους 6 μήνες και στους 8... κυνηγούσε τα αδερφάκια του!

Μωράκι περπάτησε στους 6 μήνες και στους 8... κυνηγούσε τα αδερφάκια του!

H Zoey ήταν μόλις δύο μηνών όταν η περήφανη μαμά της, Amy, την είδε να κυλάει πάνω στο κρεβάτι που την άλλαζε ενώ έναν μήνα αργότερα, την είδε να παλεύει να σταθεί όρθια. Η Amy, που έχει άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά, ήξερε πως ήταν πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο αλλά η μικρή της κόρη το είχε βάλει σκοπό να περπατήσει και σε ηλικία 6 μηνών έκανε ήδη τα πρώτα της βήματα!

Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, 15 και 4 ετών αντίστοιχα, δεν περπάτησαν πριν τα πρώτα τους γενέθλια ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς, το νωρίτερο που περπατούν τα παιδιά είναι μεταξύ του 9ου και του 10ου μήνα.  «Ήμουν σοκαρισμένη από το πόσο γρήγορα αναπτυσσόταν η Zoey.  Δεν πίστευα ότι ήταν σωματικά δυνατό… Φαινόταν πολύ μικρή για να περπατήσει» ανέφερε η μαμά της, τονίζοντας πως η κόρη της είναι ένα παιδί που δεν κάθεται σχεδόν ποτέ. 

Ανέφερε, μάλιστα, πως η Zoey, στους 8 μήνες έτρεχε για να κυνηγήσει τα αδέλφια της μέσα στο σπίτι με απίστευτη άνεση ενώ δεν χάνει ευκαιρία να σκαρφαλώνει όπου βρει και να πηδάει σαν να είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο!

«Νομίζω ότι η Zoey ήθελε να κυνηγήσει και να παίξει με την 4χρονη αδερφή της από τη στιγμή που γεννήθηκε» λέει γελώντας η Amy. «Σίγουρα βοηθήσαμε όλοι στην γρήγορη ανάπτυξή της, καθώς είναι το τρίτο παιδί της οικογένειας και θέλει να κάνει ό,τι κάνουμε κι εμείς. Πάντως, είναι απίστευτο να βλέπεις ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να τρέχει γύρω γύρω… είμαι πολύ περήφανη για εκείνη, είναι πανέξυπνη», συμπλήρωσε η περήφανη μαμά. 

Πηγή: mirror.co.uk

v