Έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Τι μπορώ να πάρω, ώστε να έχω κανονικά περίοδο και να μπορώ να μείνω έγκυος;

Έχω πολυκυστικές ωοθήκες. Τι μπορώ να πάρω, ώστε να έχω κανονικά περίοδο και να μπορώ να μείνω έγκυος;

Ερώτηση:
Γεια σας. Έχω πολυκυστικές ωοθήκες και η απουσία περίοδου είναι πλέον μόνιμη. Μέχρι πριν από ένα χρόνο, το αντιμετώπιζα με αντισυλληπτικά, τα σταμάτησα όμως επειδή ξεκινήσαμε τις προσπάθειες για να αποκτήσουμε ένα παιδάκι. Προσπαθούμε ένα χρόνο τώρα, αλλά μάταια. Η γιατρός μου μού χορήγησε το Duphaston, πλέον όμως υπάρχει έλλειψη. Τι να κάνω; Υπάρχει κάτι να πάρω, ώστε να έχω περίοδο και να μπορώ να μείνω έγκυος; Ευχαριστώ πολύ.

Απάντηση:

Οι πολυκυστικές ωοθήκες δεν αποτελούν συνήθως παθολογική κατάσταση αν όμως η περίοδος σας δεν έρχεται καθόλου, θα πρέπει να δείτε έναν ειδικό ο οποίος θα σας βοηθήσει να κάνετε ωορρηξία. Ένας ειδικός στην εξωσωματική γονιμοποίηση είναι η καλύτερη λύση αλλά αυτή δεν μπορεί να δοθεί μέσω ίντερνετ. Πρέπει να σας δούμε από κοντά.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v