2χρονο αγοράκι έλαβε το καλύτερο δώρο της ζωής του: μια νέα καρδιά!

2χρονο αγοράκι έλαβε το καλύτερο δώρο της ζωής του: μια νέα καρδιά!

Ο Josiah Munn γεννήθηκε πριν από 2 χρόνια και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς είχε τρύπα στην καρδιά του. Μέχρι να βρεθεί συμβατός δότης ώστε να γίνει μεταμόσχευση καρδιάς, πέρασαν 640 μέρες! Ευτυχώς, όμως, όλα πήγαν καλά στο τέλος και πλέον ο μικρούλης ζει όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του.

Η μητέρα του, Carolyn Munn, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του δίχρονου αλλά και για το πόσο ευγνώμων νιώθει που πλέον το αγοράκι της είναι καλά.

«Από 4 μηνών ήταν στη λίστα και πέρασαν 640 μέρες μέχρι να γίνει η μεταμόσχευση», είπε η μητέρα, ενώ σημείωσε ότι η εγχείρηση έγινε πριν από λίγες ημέρες. Ήταν μεσημέρι Πέμπτης όταν έλαβαν το τηλεφώνημα που ουσιαστικά θα έσωζε τη ζωή του γιου τους.

Η επέμβαση θα γινόταν τις πρωινές ώρες της αμέσως επόμενης ημέρας, δηλαδή την Παρασκευή. «Κοιμήθηκα ίσως μια ώρα και στις τέσσερις ήρθε ο γιατρός και μας είπε ότι όλα πήγαν καλά. Αργότερα, μπόρεσα να τον δω στη μονάδα εντατικής θεραπείας«, δήλωσε η Carolyn.

Ο μικρούλης πήρε εξιτήριο τη Δευτέρα και δείχνει να γίνεται καλύτερα μέρα με τη μέρα. Όπως είπε χαρακτηριστικά η μαμά του «τρέχει, γελάει και χαχανίζει» όλη την ώρα.

Πηγή: atlantic.ctvnews.ca

v