Είχα καθυστέρηση 4 μέρες, μετά ροζ και καφέ υγρά, και μετά κανονική αιμορραγία. Τι μου συμβαίνει;

Είχα καθυστέρηση 4 μέρες, μετά ροζ και καφέ υγρά, και μετά κανονική αιμορραγία. Τι μου συμβαίνει;

Ερώτηση:
Γεια σας! Έχω συμπτώματα εγκυμοσύνης εδώ και 2 εβδομάδες. Συγκεκριμένα, έχω αυξημένη όσφρηση, συχνοουρία, κράμπες, πολύ πρησμένο και ευαίσθητο στήθος και, το κυριότερο, έχω περίεργη γεύση και όσφρηση στα φαγητά, όπως κρέας, κοτόπουλο, καφές. Μέχρι και χθες είχα καθυστέρηση 4 μέρες. Εχθές, όμως, είχα ροζ υγρά το πρωί και μετά ήταν καφέ μέχρι το βράδυ, αλλά ήταν αραιά και που. Όχι κανονική ροή δηλαδή. Μόνο σταγόνες. Σήμερα, όμως, έχω αιμορραγία και μοιάζει με περίοδο. Εχθές είχα έρθει σε επαφή με το αγόρι μου. Είναι τραυματισμός, αποβολή, αιμορραγία εμφύτευσης ή περίοδος;
Απάντηση:

Για να δείτε αν είστε έγκυος η μόνη λύση είναι να κάνετε χοριακή γοναδοτροπίνη στο αίμα. Όλα τα άλλα σύμπτωμα είναι  αλληλεπικαλυπτόμενα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

 

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v