Αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλελειμμένο μωράκι - ζει από θαύμα!

Αστυνομικοί βρήκαν εγκαταλελειμμένο μωράκι - ζει από θαύμα!

Μια ομάδα αστυνομικών εντόπισε ένα εγκαταλελειμμένο μωράκι 8 μηνών σε ένα χωράφι και προέβη στη διάσωσή του. Δεν είναι σαφές για πόσο χρονικό διάστημα το μικρό αγοράκι έμεινε μόνο του, αλλά οι διασώστες δήλωσαν ότι έζησε από θαύμα!

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Baton Rouge όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα του παιδιού πήγε σ' έναν πυροσβεστικό σταθμό. Καθώς δεν ήταν καλά και έχρηζε ψυχιατρικής φροντίδας την μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο και εκεί η γυναίκα ανέφερε ότι είχε αφήσει το μωρό της σ' ένα χωράφι.

Αυτό προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της αστυνομίας που ξεκίνησε αμέσως να ψάχνει το αγοράκι. Οι αρχές δήλωσαν ότι η μητέρα μεταφέρθηκε στην περιοχή αναζήτησης και βοήθησε τους αστυνομικούς να εντοπίσουν το μωρό.

«Όταν οι γιατροί είδαν το μωρό έπεσαν πάνω του και άρχισαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Νομίζω θα γίνει καλά. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρόκειται για θαύμα που επέζησε, αν κρίνουμε την κατάσταση στην οποία βρισκόταν», δήλωσε ο Mike Chutz από τις ιατρικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του East Baton Rouge.

Ακόμα, ανέφερε πως αν είχαν περάσει μερικές ώρες ακόμα η έκβαση θα ήταν πολύ διαφορετική και άσχημη.

Πηγή: 1011now.com

v