Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας κι έχω καθυστέρηση πάνω από 6 μέρες. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας κι έχω καθυστέρηση πάνω από 6 μέρες. Μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:
Γεια σας. Εγώ και ο σύντροφός μου είχαμε ένα ατύχημα στις γόνιμες μέρες μου, χωρίς να υπάρχει όμως εκσπερμάτωση. Την επόμενη μέρα πήρα το χάπι Postinor, χωρίς να έχω όμως κάποια αιμορραγία. Στην πρώτη μέρα καθυστέρησης έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης που ανιχνεύει εγκυμοσύνη έως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση και βγήκε αρνητικό, αλλά συνεχίζω να έχω καθυστέρηση. Να ανησυχήσω;
Απάντηση:

Για να μην ανησυχείτε πρέπει να κάνετε ένα νέο τεστ κυήσεως, εάν η περίοδος καθυστερήσει πάνω από 10 μέρες.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v