«Μας χωρίζουν 17 χρόνια αλλά μας ενώνει η αγάπη μας - είναι το άλλο μου μισό!»

«Μας χωρίζουν 17 χρόνια αλλά μας ενώνει η αγάπη μας - είναι το άλλο μου μισό!»

Ο έρωτας εκτός του ότι χρόνια δε κοιτά, κυκλοφορεί και ανενόχλητος παντού. Σου χτυπάει την πόρτα απροειδοποίητα και μερικές φορές, μάλιστα, στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Στην περίπτωση της Ellie Fox συνέβη σε μια πτήση για Τελ Αβίβ με έναν άντρα 17 χρόνια μεγαλύτερό της.

Η 24χρονη διηγείται τη γνωριμία της με τον 41χρονο σύζυγό της και μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τον περίγυρό της όταν μαθεύτηκε η διαφορά ηλικίας τους. Τίποτα, ωστόσο, δε στάθηκε εμπόδιο στην αγάπη τους και σήμερα είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι και γονείς ενός υπέροχου αγοριού.

Στην πτήση προς το Ισραήλ η Ellie, η οποία πήγαινε να επισκεφτεί μια φίλη της, είπε ότι άργησε να παρατηρήσει τον μέλλοντα σύζυγός της κι ας καθόταν δίπλα της. Αφορμή για την γνωριμία τους στάθηκε μια άλλη επιβάτης.

Είπε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι ότι πέρασε αρκετή ώρα από την απογείωση όταν παρατήρησα τον όμορφο άγνωστο που καθόταν δίπλα μου. Κάποια στιγμή, μια κυρία άρχισε να τρώει κάνοντας πολύ θόρυβο και τότε τα μάτια μας συναντήθηκαν και χαμογελάσαμε ο ένας στον άλλον. Ήταν η αφορμή για να αρχίσουμε να μιλάμε, κάτι το οποίο κάναμε μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας».

Στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ τη βοήθησε με τη βαλίτσα της και οι δρόμοι τους χώρισαν προσωρινά. Συναντήθηκαν στον δρόμο της επιστροφής, όπου για άλλη μια φορά πέρασαν τον χρόνο τους συζητώντας. Νόμιζαν ότι δε θα ξαναϊδωθούν, αλλά η μοίρα είχε άλλα σχέδια...

Στον γάμο του διευθυντή της Ellie το ζευγάρι ξαναβρέθηκε και τότε αποφάσισαν να βγουν οι δυο τους για να γνωριστούν. «Υπήρχε σπίθα μεταξύ μας!» παραδέχτηκε η 24χρονη.

Όσον αφορά τη διαφορά ηλικίας είπε: «Όταν οι φίλοι και η οικογένειά μου έμαθαν για εμάς, κάποιοι σχολίασαν αρνητικά τη διαφορά ηλικίας, λέγοντάς μου ότι δεν θα λειτουργούσε η σχέση μας. Άλλαξαν γνώμη όμως όταν τον γνώρισαν. Μπορούσαν να δουν πόσο σπουδαίος τύπος ήταν και πόσο ευτυχισμένη με έκανε. Μπορεί να μας χωρίζουν 17 χρόνια αλλά μας ενώνει η αγάπη μας - είναι το άλλο μου μισό!».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Τελ Αβίβ και λίγο αργότερα γεννήθηκε ο γιος τους, τον Δεκέμβριο του 2020.

Πηγή: thesun.co.uk

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v