Διαγνώστηκαν και οι 2 με καρκίνο ενώ ετοίμαζαν τον γάμο τους: «παλεύουμε μαζί!»

Διαγνώστηκαν και οι 2 με καρκίνο ενώ ετοίμαζαν τον γάμο τους: «παλεύουμε μαζί!»

Ο Clay και η Mariah αρραβωνιάστηκαν μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα του 2020 και σχεδίαζαν να παντρευτούν φέτος το καλοκαίρι. Ωστόσο, λίγες μέρες αφού έστειλαν τα προσκλητήρια του γάμου τους, διαγνώστηκαν και οι δύο με καρκίνο με διαφορά 8 ημερών ο ένας από τον άλλον. Αντί να αναβάλλουν το γάμο, όμως, αποφάσισαν να τον επισπεύσουν, αλλάζοντας την ημερομηνία για τις 8 Απριλίου.

Το τηλεφώνημα που έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους, έγινε τον περασμένο Ιανουάριο. Στις 11 Ιανουαρίου, η 23χρονη Mariah έμαθε πως έχει καρκίνο των ωοθηκών ενώ ο Clay, περίπου μια εβδομάδα αργότερα, ενημερώθηκε από τον γιατρό του πως έχει λευχαιμία.  

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος διαγνώστηκε με οξεία μυελοειδή λευχαιμία, που χρειαζόταν άμεση θεραπεία και ιατρική παρακολούθηση με μακρά νοσηλεία σε νοσοκομείο. Η αρραβωνιαστικιά του διαγνώστηκε με κοκκιοκυτταρικό όγκο των ωοθηκών, καρκίνος που απαιτεί θεραπεία, η οποία περιλαμβάνει χειρουργική επέμβαση και χημειοθεραπεία. 



Ωστόσο, το ζευγάρι λέει πως προσπαθεί να παραμένει αισιόδοξο και να ζήσει στο έπακρο, χωρίς θλίψη, οργή ή θυμό. Μάλιστα, αποφάσισαν να μετακινήσουν νωρίτερα την ημέρα του γάμου τους ώστε να είναι παντρεμένοι όταν ο Clay θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων. «Θέλω να έχει γίνει ο γάμος και η Mariah να είναι δίπλα μου να με φροντίσει μετά την επέμβαση», λέει ο 24χρονος με την αρραβωνιαστικιά του να δηλώνει: «παλεύουμε μαζί και θα νικήσουμε!». 

«Η συνέχεια δεν θα είναι εύκολη, αλλά ξέρουμε ότι είναι πιο σημαντικό να το περάσουμε μαζί», προσθέτει ο Clay, σημειώνοντας ότι οι προτεραιότητές του, ο στάση του απέναντι στη ζωή αλλά και οι γαμήλιοι όρκοι του έχουν αλλάξει από τότε που έμαθαν τα νέα.

Ένα GoFundMe για το ζευγάρι έχει συγκεντρώσει περίπου 44.000 δολάρια από τον στόχο των 25.000 δολαρίων σε μια προσπάθεια να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα, οι λογαριασμοί του σπιτιού και το εισόδημα που έχασαν.

Πηγή: people.com

v