Μαμά και κόρη μοιάζουν τόσο πολύ που τις μπερδεύουν με... αδερφές!

Μαμά και κόρη μοιάζουν τόσο πολύ που τις μπερδεύουν με... αδερφές!

Μια 35χρονη influencer του TikTok ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο με την 15χρονη κόρη της το οποίο τράβηξε το ενδιαφέρον όχι τόσο για το περιεχόμενό του, αλλά για την ομοιότητα των δύο γυναικών που μοιάζουν περισσότερο με αδερφές παρά με μαμά και κόρη.

Το βίντεο έγινε αμέσως viral συγκεντρώνοντας δεκάδες σχόλια την τελευταία εβδομάδα. Αρκετοί σχολίασαν πως η 35χρονη Brittany μοιάζει περισσότερο με 20άρα, ενώ κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται να αναγνωρίσουν ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη!

«Από τη στιγμή που γέννησα την μεγάλη μου κόρη, στα 20, ένιωσα έναν ιδιαίτερο δεσμό μαζί της και με την γέννηση της μικρής μου κόρης, αισθάνθηκα ακριβώς τό ίδιο» ανέφερε η Brittany  που τον Αύγουστο έφερε στον κόσμο την δεύτερη κορούλα της, Poppy.

@brittany.xavier her little sis won’t know the struggle 😭 15 yrs later, we’ve been thru so much together @jadyn 🥰 #momanddaughter ib: @Katy Koons ♬ original sound - Mecca! ⚡️

«Στην ηλικία που βρίσκομαι τώρα αισθάνομαι επίσης πολύ πιο σίγουρη ως μητέρα. Όταν γέννησα την Jaydyn ήμουν πολύ νέα και είχα πολλά να μάθω για την μητρότητα. Επιπλέον, ήμουν μαθήτρια και παράλληλα δούλευα σε δουλειά πλήρους απασχόλησης. Αυτή τη φορά, όμως, νιώθω πολύ πιο προσγειωμένη. Έμαθα από τα λάθη μου και είμαι ακόμα πιο έτοιμη».

@brittany.xavier @jadyn #momanddaughter ♬ original sound - Brittany Xavier

Πηγή: iefimerida.gr

v