Ξεγέννησε το μωράκι που υιοθέτησε: «είναι το μικρό μου θαύμα»

Ξεγέννησε το μωράκι που υιοθέτησε: «είναι το μικρό μου θαύμα»

Μια απίστευτη και συγκινητική ιστορία έκανε τον γύρο του διαδικτύου, σκορπίζοντας χαμόγελα σε χιλιάδες χρήστες. Μια γυναίκα που πάλευε με την υπογονιμότητα για χρόνια, έγινε μητέρα με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο, καθώς όχι μόνο βρήκε το «παιδί της καρδιάς της», αλλά το ξεγέννησε κιόλας!

Η Whitney Rogers και ο σύζυγός της προσπαθούσαν για χρόνια να αποκτήσουν παιδί αλλά χωρίς επιτυχία,  μέχρι που γνώρισαν την Tiffany Johnson μέσω ενός συγγενή.

Η Johnson ήταν έγκυος και σκόπευε να δώσει το αγοράκι της για υιοθεσία, καθώς δε μπορούσε να το φροντίσει σωστά. Τότε, το ζευγάρι αποφάσισε να υιοθετήσει το μωρό και να κάνει το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Για όσο διάστημα κυοφορούσε η Johnson έμενε με τους Rogers. Πριν από ένα μήνα όμως άρχισε να έχει συσπάσεις, παρόλο που ήταν πολύ νωρίς για να γεννήσει. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν της έκαναν εισαγωγή, καθώς είχε διαστολή μόλις ένα εκατοστό.

Ωστόσο, μόλις επέστρεψε στο σπίτι, ξεκίνησε ο τοκετός! Η Whitney παρά τον φόβο της ανέλαβε χρέη μαίας και ξεγέννησε το αγοράκι με τηλεφωνικές οδηγίες που της έδωσαν στα επείγοντα.

Ο τοκετός δεν ήταν καθόλου εύκολος αλλά ευτυχώς ο μικρός Jackson γεννήθηκε υγιέστατος. «Είναι το μικρό μου θαύμα», δήλωσε η Whitney σε συνέντευξή της, ενώ συμπλήρωσε ότι τόσο με την μητέρα, όσο και με το μωρό έχουν έναν πολύ ισχυρό δεσμό.

Όταν η Johnson ρωτήθηκε για την όλη εμπειρία, ανέφερε πως είναι ευτυχής που το μωρό της βρήκε ένα τόσο καλό σπίτι για να μεγαλώσει.

Πηγή: wbrz.com

v