Πήρα το χάπι της επόμενης αλλά έχω καθυστέρηση - μπορεί να είμαι έγκυος;

Πήρα το χάπι της επόμενης αλλά έχω καθυστέρηση - μπορεί να είμαι έγκυος;

Ερώτηση:

Πήρα το χάπι της επόμενης μέρας αλλά έχω τρεις μέρες καθυστέρηση. Το τεστ εγκυμοσύνης είναι αρνητικό και έχω λίγα καφέ υγρά. Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος;

Απάντηση:

Ή πιθανότητα να είστε έγκυος είναι μικρή, παρόλα αυτά επαναλάβατε το τεστ κυήσεως 10 μέρες μετά το πρώτο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του «Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v